De sales van Pokemon Scarlet & Violet in Japan hebben Pokemon Sword & Shield overtroffen

De sales van Pokemon Scarlet & Violet in Japan hebben Pokemon Sword & Shield overtroffen

Na de meest succesvolle lancering van een videogame ooit in Japan, hebben Pokemon Scarlet en Violet onlangs een andere belangrijke barrière in hun geboorteland, de Verenigde Staten, overwonnen.

Pokemon Scarlet / Violet sales

De detailhandelsverkopen van Pokemon Scarlet And Violet in Japan hebben naar verluidt die van zijn voorganger, Pokemon Sword And Shield, ingehaald, volgens de database Game Data Library die de verkoop van videogames in Japan bijhoudt. Dit is een ongelooflijke prestatie als je bedenkt dat Scarlet/Violet pas de afgelopen acht weken te koop is, terwijl Sword/Shield de afgelopen drie jaar te koop is. Dit aantal houdt geen rekening met verkopen via digitale kanalen, die waarschijnlijk veel hoger zullen zijn.

De totale detailhandelsverkopen van Pokémon Scarlet / Violet zijn hoger dan die van Pokémon Sword / Shield in Japan; deze prestatie werd bereikt in slechts acht weken in plaats van drie jaar. Als digitale verkopen worden meegerekend, moet het totaal minimaal 6 miljoen zijn, maar ik durf te wedden dat het dichter bij de 7 miljoen of zelfs meer ligt.

Hoewel Scarlet/Violet technisch meer gebrekkig is dan Sword/Shield, lijkt het erop dat fans Scarlet/more Violet’s ambitieuze kijk op het Pokemon-model enorm waarderen. Dit is in ieder geval het geval in Japan. Tijd is de enige factor die ons kan vertellen of ze erin zullen slagen het voorwaartse momentum vast te houden.

Over Pokemon Scarlet / Violet

Begin aan een spannende nieuwe Pokémon-reis. De videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, de nieuwste toevoegingen aan de Pokémon-franchise.

De uitgestrekte wereld van Pokémon Scarlet kun je op je eigen gemak ontdekken als je ervoor kiest om als hoofdpersoon te spelen. Tijdens het spelen van deze games kun je enkele van de meest memorabele momenten uit de Pokémon-serie beleven, zoals het opnemen tegen wilde Pokémon en proberen ze te vangen. Voordat je aan je reis door dit nieuwe gebied begint, moet je eerst beslissen welke Pokémon als je eerste metgezel zal dienen. Je mag gaan met Quaxly, de Duckling Pokémon; Sprigatito, de Graskat-Pokémon; of Fuecoco, de Fire Crocodile Pokémon.

Ontdek alles wat er te ontdekken valt in de uitgestrekte, open wereld van Pokémon Scarlet. Er is een open wereld beschikbaar voor Trainers om te verkennen, een wereld waarin de vele dorpen en steden geen grenzen hebben en onopvallend opgaan in de natuurlijke omgeving. Dit uitgestrekte gebied wemelt van de Pokémon die wachten om ontdekt te worden, en ze zijn overal te vinden, van de lucht tot de oceanen tot de bossen tot de straten en meer! Of je ervoor kiest om als Pokémon Scarlet of Pokémon Violet te spelen, bepaalt het soort kleding dat je draagt. De Pokémon Scarlet-game kan verbinding maken met Pokémon HOME zodra deze is uitgebracht.

Alleen Pokémon die in dat specifieke spel kunnen worden verkregen, kunnen worden ingeruild voor en ontvangen door andere Pokémon HOME-compatibele spellen. Deze beperking geldt voor alle games. Wacht tot Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voor het publiek zijn vrijgegeven voordat je probeert te raden welke Pokémon in die spellen zullen worden opgenomen.

Kenmerken

  • De uitgestrekte wereld van Pokémon Scarlet kun je op je eigen gemak ontdekken als je ervoor kiest om als hoofdpersoon te spelen.
  • Als je deze games speelt, kun je enkele van de meest memorabele momenten uit de Pokémon-serie beleven, zoals het opnemen tegen wilde Pokémon en proberen ze te vangen.
  • Voordat je aan je reis door dit nieuwe gebied begint, moet je eerst beslissen welke Pokémon als je eerste metgezel zal dienen. Je mag gaan met Quaxly, de Duckling Pokémon; Sprigatito, de Graskat-Pokémon; of Fuecoco, de Fire Crocodile Pokémon.
  • Er is een open wereld beschikbaar voor Trainers om te verkennen, een wereld waarin de vele dorpen en steden geen grenzen hebben en onopvallend opgaan in de natuurlijke omgeving.
  • Dit uitgestrekte gebied wemelt van de Pokémon die wachten om ontdekt te worden, en ze zijn overal te vinden, van de lucht tot de oceanen tot de bossen tot de straten en meer!
  • Of je ervoor kiest om Pokémon Scarlet of Pokémon Violet te spelen, bepaalt hoe je kleding wordt opgeborgen.
Ad