De winstgevendheid van de console verbeteren – zo lang mogelijk verkopen

De winstgevendheid van de console verbeteren – zo lang mogelijk verkopen

De briefing van de financiële resultaten van Nintendo eindigde een paar weken geleden, maar Nintendo bracht pas onlangs de Engelse vertaling van het vraag- en antwoordsegment uit.

Het is een blijvertje!

Tijdens de Q&A sprak Nintendo-president Shuntaro Furukawa de prijzen van de Nintendo Switch-familie aan en legde hij uit dat “we de waarde van onze producten willen behouden en ze zo lang mogelijk tegen hun huidige prijs willen verkopen, dus we hebben geen plannen om de prijzen te verlagen tegen deze keer.

Omdat de winstgevendheid kan variëren, afhankelijk van de hoeveelheden die in de toekomst worden geproduceerd, schatten we geen specifieke daling van de kosten. We willen de winstgevendheid verbeteren door het aantal verkochte eenheden te vergroten en de hardware van de Nintendo Switch-familie zo lang mogelijk te verkopen ”.

Dat is geen slechte zaak, maar ik hoop echt dat ze om de 3-4 jaar een revisiecyclus doormaken als ik eerlijk ben. De Nintendo Switch is geweldig, maar hij zou ook gestaag moeten groeien. Zolang ze bij het huidige ecosysteem blijven vanwege het gebrek aan betere bewoordingen … Dan ben ik er helemaal voor.