Dead by Daylight – meer dan 50 miljoen spelers

Dead by Daylight – meer dan 50 miljoen spelers

De online game Dead by Daylight, waarmee spelers kunnen kiezen tussen een Killer en een van de vier Survivors, heeft al meer dan 50 miljoen spelers gehaald.

Het officiële Twitter-account van Dead by Daylight feliciteerde fans met hun deelname en deelde een korte video waarin ze werden gefeliciteerd. Dead by Daylight is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, maar wees gewaarschuwd: het is een bloedbad. Veel plezier!

Over Dead by Daylight

De dood is geen uitweg.

Heb je ooit als een van je favoriete horrorfilmpersonages willen spelen? Dead by Daylight is een 1v4-multiplayergame waarin je kunt spelen als een onstuitbare Killer of als een van de vier Survivors die een verschrikkelijk einde proberen te vermijden. Er zijn 9 moordenaars en 10 overlevenden om uit te kiezen in deze versie, evenals drie cosmetische pakketten.

SAMEN OVERLEVEN… OF NIET – Overlevenden kunnen ervoor kiezen om samen te werken of egoïstisch te zijn. Of je nu als team samenwerkt of er alleen voor staat, je overlevingskansen zullen verschillen. Ben jij in staat om de moordenaar te slim af te zijn en uit hun Killing Ground te komen?

EEN FEAST FOR KILLERS – Dead by Daylight is een horrorfilm die leent uit alle hoeken van het genre. Als moordenaar kun je optreden als een verschrikkelijke paranormale entiteit tot een sterke slasher. Om je slachtoffers te kunnen zoeken, gevangen te nemen en op te offeren, moet je vertrouwd raken met je moordgebieden en de specifieke vaardigheden van elke moordenaar leren kennen. Naast het ontmoeten van enkele van de meest memorabele Killers and Survivors uit horrorseries, stelt dit gevaarlijke kat-en-muisspel je in staat om enkele van de meest iconische Killers and Survivors uit horrorfranchises te ontmoeten.

DIPER EN DIEPER – Elke Killer en Survivor heeft zijn eigen complexe groeisysteem en een overvloed aan ontgrendelbare items die je kunt aanpassen aan je eigen specifieke aanpak. Om op de moordenaar te jagen of hem te slim af te zijn, heb je veel ervaring, talenten en kennis van de omgeving nodig.

Echte MENSEN, ECHTE ANGST – Elke gamesessie is een onverwachte situatie vanwege de gevarieerde fasen en echte menselijke reacties op pure terreur. Je kunt nooit voorspellen hoe het zal aflopen. Sfeer, muziek en griezelige omgevingen komen samen om een ​​enge ervaring te creëren. Als je jezelf genoeg tijd geeft, kun je misschien ontdekken wat er op de loer ligt in The Fog.