Dead Cells – Break the Bank update

Dead Cells – Break the Bank update

Dead Cells heeft onlangs een nieuwe “Bank the Break”-update gekregen, die meer gratis inhoud voor alle spelers toevoegt.

video
play-rounded-fill

Break the Bank update

The Bank, een nieuwe optionele bioom die willekeurig in je run verschijnt, is een hoogtepunt van de patch. De enige manier om er te komen is door de kist te openen zodra je hem ziet. Als je de kist mist, kun je de kist pas pakken als je een nieuwe run begint. Door één keer de Hand van de Koning of de Koningin te bereiken, kan iedereen The Bank openen.

De Break the Bank-update voor Dead Cells introduceert drie nieuwe tegenstanders (Agitated Pickpocket, Gold Gorger en Golden Kamikaze), drie nieuwe wapens (Gold Digger, Dagger of Profit en Money Shooter) en drie nieuwe mutaties (Midas’ Blood, Gold Plating en snel rijk worden). Dit komt bovenop nieuwe bioom-specifieke mechanica, nieuwe kleding en een paar verhalende kamers.

De volledige patch-opmerkingen voor de nieuwste Dead Cells-update zijn hier te vinden; https://dead-cells.com/patchnotes

Over Dead Cells

Ontdek een groot, steeds veranderend eiland vol mysteries, vertakkende paden en moeilijke tegenstanders. Terwijl je permanente verbeteringen krijgt, maken de zijdezachte besturing, snelle gevechten en het ongetwijfeld plezierige spelgevoel elke run verslavender dan de vorige. Terwijl je meer te weten komt over de persoonlijkheden en verhalen van het eiland, kun je met veel moeilijkheidsaanpassingen de ideale uitdaging voor jou kiezen.

Nog één run in RogueVania!

Dead Cells is een actie-avonturenspel waarin je een eiland moet verkennen en het spel moet voltooien zonder in één keer dood te gaan! Elke run is uniek omdat het eiland elke keer dat je sterft verandert.

Maar maak je geen zorgen, elke keer dat je sterft, krijg je middelen die permanente upgrades ontgrendelen, je sterker maken, toegang geven tot meer wapens of items en zelfs nieuwe niveaus en paden onthullen om te verkennen!

Bovendien, hoe meer je onderzoekt, hoe meer je zult ontdekken over de legende en geschiedenis van het eiland, en ook over hoe het werd besmet door de ziekte die het plaagt.

Geweldige strijd en zijdezachte besturing…

Dead Cells heeft zichzelf gevestigd als de gouden standaard voor 2D-actieplatformers op het gebied van game-ervaring. De game voelt prettig om te spelen zodra je de controller ter hand neemt.

Dit, gecombineerd met baanbrekende wapens en een groot aantal tegenstanders om te leren, zorgt ervoor dat je je nooit zult vervelen terwijl je over het eiland dwaalt, vechtend en verkennend.

Iedereen zal een constructie ontdekken die voor hen werkt met meer dan 130 verschillende combinaties, variërend van dodelijk (zwaarden, bijlen, speren en bogen) tot absurd (schoppen, tentakels, braadpannen en opgeblazen deuren).

Moeilijkheidsniveaus kunnen worden gewijzigd:

We hebben ook gehoord dat veel mensen niet de tijd hebben om honderden uren te besteden aan het beheersen van een enkele game, dus hebben we verschillende methoden bedacht om te spelen en van de uitdaging te genieten.

In de aangepaste modus kun je je wapens, tegenstanders en andere opties kiezen en selecteren. Naar de nieuwe aspecten, die je fascinerende bonussen bieden die samenwerken met je favoriete speelstijl om je te helpen het spel te voltooien.

Natuurlijk zal iedereen die de handschoenen uit wil doen en swingend naar beneden wil gaan, genoeg uitdaging vinden.

Een enorme wereld om te ontdekken:

Of het nu de smerige gangen van een middeleeuwse gevangenis zijn, de prachtige zonsondergang vanaf de wallen of de angstaanjagende beslotenheid van een oude begraafplaats, elke route voert je door een reeks verschillende niveaus, elk met zijn eigen tegenstanders, niveauontwerp, en geheimen om te ontdekken.

Het lijkt misschien moeilijk om verder te gaan dan het eerste niveau wanneer je voor het eerst begint met verkennen, maar je zult het snel onder de knie krijgen en vrijwel elke herhaling zal iets nieuws onthullen om je te helpen bij je missie.

Met zoveel te zien en te doen, zal het moeilijk zijn om de heilige woorden niet te zingen… nog één keer rennen!

Fysieke en digitale exemplaren van de game zijn te koop op de Nintendo Switch. De update is ook gratis voor alle gamers.