Dead Cells – Mijlpaal van 2 miljoen exemplaren verkocht

Dead Cells – Mijlpaal van 2 miljoen exemplaren verkocht

Motion Twin viert nog een belangrijke mijlpaal voor het populaire indie-spel Dead Cells.

Volgens het bedrijf heeft Dead Cells net 2 miljoen exemplaren verkocht op alle platforms. Om het te vieren houdt Motion Twin een uitverkoop voor de game die nu met 20% korting wordt verdisconteerd in alle eShop-regio’s.

Het is nog maar 2 maanden geleden dat Dead Cells 1 miljoen exemplaren had verkocht, zo werd al geruime tijd gemeld tijdens de Game Developer Conference. Motion Twin wil ook graag verduidelijken dat die verkoopcijfers afkomstig waren van een marketingpresentatie die werd getoond in december 2018.

Officiële aankondiging

Het team achter de succesvolle hit Dead Cell uit 2018 heeft vandaag aangekondigd dat Dead Cells nu de 2 miljoen verkoopmijlpaal heeft overtroffen.

Onlangs werd tijdens de gameontwikkelaarsconferentie in 2019 op grote schaal gemeld dat Dead Cells 1 miljoen exemplaren had verkocht. De artikelen waarin dat cijfer wordt genoemd, lijken te zijn voortgekomen uit een presentatiedia bij GDC die naar verkoopcijfers verwijst als onderdeel van een grotere presentatie over marketing. De verkoopcijfers in die presentatie waren van december 2018.

We zijn verheugd te kunnen melden dat de meest nauwkeurige en actuele verkoopcijfers twee miljoen kopieën zijn.

Dead Cells is nu ook verkrijgbaar met 20 procent korting in de Nintendo eShop.