Dead Cells Prisoner’s Edition Bundle onthuld, beschikbaar voor pre-order

Dead Cells Prisoner’s Edition Bundle onthuld, beschikbaar voor pre-order

Merge Games  liet een verrassingsaankondiging vallen over een nieuwe Dead Cells Prisoner’s Edition-bundel, die veel extra goodies bevat naast het basisspel.

Deze extra’s omvatten een exclusieve blikken doos, vinyl-soundtrack, een standbeeld van 22 cm en nog veel meer!

Persoonlijk conflict

Op de een of andere manier ben ik een beetje in conflict … omdat ik de digitale versie (zelfs twee keer) bezit, de digitale dlc’s, de normale fysieke versie en hun Signature Edition. Een nieuwe bundel was niet wat ik verwachtte (of misschien zelfs op hoopte). Merge Games zijn geweldig … begrijp me daar niet verkeerd.

Maar nog een editie van de game kopen is misschien een beetje veel.

Dat gezegd hebbende … Als je nieuw bent als het aankomt op Dead Cells, is dit een geweldige deal en ik zou je ten zeerste aanraden om hem te halen.

video

Prisoner’s Edition Bundle

De bundel van £ 89,99 wordt op 30 juni 2020 verzonden, maar pre-orders zijn nu open!

Verzamelaars moeten er echter rekening mee houden dat de cartridge dezelfde is als de ‘Action Game of the Year’ release die eerder vorig jaar werd gelanceerd. Als zodanig downloadt de cartridge automatisch de ‘Rise of the Giant’ van de eShop, terwijl de bundel een eenmalige code bevat voor spelers om de nieuwe ‘Bad Seed’ DLC in te wisselen.

Dead Cells – Prisoner’s Edition zit boordevol exclusieve content en is de ultieme fysieke versie van de game voor zowel fans als verzamelaars. Gepresenteerd in een reliëfblik, versierd met het iconische vlamlogo van Dead Cells, het middelpunt van Dead Cells – Prisoner’s Edition is een gedetailleerd, 22 cm groot beeld van de Prisoner met een van de vreemdere wapens van het spel, de Vorpan!

The Dead Cells – Prisoner’s Edition bevat ook drie verzamelpenbadges, met geheel nieuwe ontwerpen, vier metalen stickers samen met een exclusieve printkunstkaart en een genummerd verzamelaarscertificaat. Muziekliefhebbers zullen enthousiast zijn over het feit dat een 7-inch, vier-track, oranje vinylplaat ook is opgenomen.

Ten slotte bevat het blik een NintendoSwitch-kopie van Dead Cells – Action Game of the Year (met de game, een bonuskunstboek en sleutelhanger) samen met een digitale code die toegang geeft tot de nieuwe The Bad Seed DLC.

Belangrijke bestelinformatie

Vanwege het gewicht en de waarde van de Dead Cells Prisoner’s Edition kunnen we er slechts één per bestelling verzenden. Het systeem laat u automatisch weten dat er geen verzendopties zijn als u meerdere eenheden tegelijk probeert te bestellen. Als u meerdere items wilt, moet u meerdere bestellingen plaatsen.

video

DLC Informatie

Gratis content-DLC voor dode cellen, inclusief The Rise of the Giant, moet automatisch worden gedownload en geïnstalleerd in de Nintendo eShop. De Bad Seed DLC wordt geleverd als een code die je moet inwisselen in de Nintendo eShop.

Houd er rekening mee dat klanten die Dead Cells Prisoner’s Edition in € of £ kopen, een code voor de Europese Nintendo eShop ontvangen. Klanten die Dead Cells Prisoner’s Edition in $ s kopen, ontvangen een code voor de Amerikaanse Nintendo eShop. Neem bij twijfel contact op met onze klantenservice voordat u uw bestelling plaatst ( support@mergegames.com ).

PS: wanneer krijgen we een volledige Dead Cells anime?!

Ad