Dead Cells The Queen & The Sea DLC – Geanimeerde trailer

Dead Cells The Queen & The Sea DLC  – Geanimeerde trailer

De Queen & The Sea DLC voor Dead Cells is nu uit, en we hebben er een nieuwe video bij. We hebben al gameplay gezien, maar deze is volledig geanimeerd.

video
play-rounded-fill

Over The Queen & The Sea DLC

The Infested Shipwreck en The Lighthouse zijn twee frisse nieuwe Biomes in The Queen & The Sea DLC. De nieuwe Biomes, die gelijktijdig met de High Peak Castle- en Throne Room-levels lopen, vervoeren spelers naar een rottend scheepswrak waar ze worden achtervolgd door eldritch-wezens (natuurlijk) naar de diepten van dit griezelige en spookachtige oude schip. The Lighthouse, de tweede Biome, biedt een verticale verkenning van een torenhoge toren, waar spelers zo snel mogelijk omhoog moeten klimmen om opkomende vlammen te vermijden, terwijl ze zeer getalenteerde jagers moeten afweren die niets liever willen dan een einde aan je reis maken. Deze laatste Biome is zowel magnifiek en verkwikkend als moeilijk.

En aangezien we geen nieuwe Biomes kunnen introduceren zonder ook een angstaanjagende nieuwe baas te introduceren, maakt bovenaan The Lighthouse een gloednieuwe en schokkend elegante figuur haar entree. De koningin is hier om u te begroeten. We gaan niets meer over haar bekendmaken tot na de lancering, dus je wordt fris en zonder anticipatie ontmoet. Heel erg bedankt.

The Queen & The Sea voegt een nieuw zich ontwikkelend huisdier toe aan je arsenaal, evenals negen dodelijke nieuwe wapens om de nieuwe vijanden en moeilijkheden die je tegenkomt aan te pakken. De Leghugger, je nieuwe huisdier, is een evoluerend, oproepbaar monster dat zich voedt door je vijanden aan te vallen totdat het geleidelijk evolueert naar zijn sterkere volwassen versie, wat… nou ja, een beetje fantastisch is, naar onze mening. Een Hand Hook die tegenstanders tegen muren gooit, The Abyssal Trident, een verborgen schat in de diepten van het scheepswrak die kan worden verkregen via een geheime zijmissie, en The Queen’s Rapier, een sterk wapen dat door de realiteit snijdt, behoren tot de nieuwe wapens in de DLC. Er zijn ook verschillende nieuwe kostuums en verrassingen te ontdekken. In Dead Cells kun je nu een levende haai naar mobs slingeren.

Ad