Dead Cells verkoopcijfers zijn belachelijk! Totaal 2.4 miljoen+

Dead Cells verkoopcijfers zijn belachelijk! Totaal 2.4 miljoen+

Destructoid heeft samen met Steve Filby van Motion Twin op PAX West gesproken om met hem te praten over hoe Dead Cells heeft gepresteerd.

Filby verklaarde dat de geliefde indietitel nu een ongelooflijke 2,4 miljoen exemplaren heeft verplaatst en dat de verkoop van de game specifiek op Switch “krankzinnig” en “volledig belachelijk” is. Hij zegt dat de game zich echt leent voor het platform.

video
play-rounded-fill

Who’s the boss update

En Dead Cells blijft maar groeien. Nu geeft het in zijn 14e update nog steeds nieuwe dingen te doen;

De Who’s the Boss Update-patch brengt 7 nieuwe wapens (een voor elk van de vijf bazen van Dead Cells, een voor een bepaald echt uitdagend gevecht en een mysterieuze) thematisch verbonden met de bazen van Dead Cells. Versla ze en claim hun wapen als het jouwe.

Naast de nieuwe wapens verwelkomen we 6 nieuwe mobs – ook thematisch verbonden met de bazen – in de familie. We hopen dat je er net zoveel van zult houden als wij!

Meer details controleren; https://dead-cells.com/patchnotes/14 

Dead Cells is een must!

Nou, we kunnen het alleen maar eens zijn met dat feit. Momenteel hebben we ongeveer 200 uur aan het spel besteed. En we hebben nog steeds niet alles gedaan. Het is gewoon zo enorm en zeer verslavend!

Ad