Dead Or Alive Xtreme 3: Scarlet aangekondigd

Dead Or Alive Xtreme 3: Scarlet aangekondigd

Fans van de Dead of Alive franchise zullen geïnteresseerd zijn om te weten dat de ontwikkelaar heeft aangekondigd dat de nieuwste inzending Dead or Alive Xtreme 3: Scarlet naar de Nintendo Switch komt.

Maar wacht … niet het vechtspel

Voordat je helemaal opgewonden raakt … moet worden gezegd dat het geen vechtspel is, maar het is in plaats daarvan een sportvideogame in de Dead or Alive-serie en ontwikkeld door Team Ninja.

video
play-rounded-fill

Toch is het onderdeel van de Dead or Alive-serie en misschien een test om te zien hoe het water op de Nintendo Switch voor Team Ninja is. Maar de game heeft natuurlijk als kenmerk de prachtige vrouwen van DOA.

Meer over Dead or Alive Xtreme 3

Dead or Alive Xtreme 3 behoudt de cameramodus uit de eerdere delen van de DOAX-serie. De game bevat meerdere gameplay-modi, waaronder minigames zoals beachvolleybal en ‘butt-battle’. Nieuwe spelmodi zijn beachvlag, waarin personages in een race strijden om een vlag op te halen en klimmen.

Dead or Alive Xtreme 3: Scarlet komt op 20 maart in Japan uit. Een releasedatum voor de EU / VS is op dit moment niet bekend.

Ad