Deadcraft aangekondigd

Deadcraft aangekondigd

Deadcraft, een nieuwe zombie-survivalgame voor Nintendo Switch en andere platforms, is onthuld door Marvelous, XSEED Games en Marvelous Europe, evenals door ontwikkelaar Eerste Studio.

Deadcraft, ontwikkeld door hetzelfde team als Daemon X Machina, plaatst spelers in de schoenen van halfzombie Reid terwijl hij probeert de zombie-apocalyps te overleven. Spelers kunnen niet alleen de ondode vaardigheden gebruiken die verborgen zijn in Reid’s zombie-kant, maar ook hun eigen volwaardige zombies laten groeien en oogsten om naast hen te vechten. Het wordt uitgebracht op Switch en andere platforms op 19 mei 2022, met een gratis demo die beschikbaar is in de eshop.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Deadcraft

Kijk vol ontzag hoe Reid, een half mens, half zombie protagonist, door tegenstanders heen snijdt op zijn zoektocht naar wraak! Houd tegenstanders op afstand met zijn buitengewone zombievaardigheden terwijl je de woestenij onderzoekt naar informatie over wat er is gebeurd met de enige man die hij kon vertrouwen. Om aan Reid’s zijde te staan ​​tegen alles wat de apocalyps op hem afvuurt, exotische nieuwe wapens te creëren, vreemde drankjes te toveren of zelfs zombiekrijgers groot te brengen en te oogsten. Het is een enge wereld en Reid moet de doden in zijn voordeel gebruiken om in leven te blijven!

DEADCRAFT is de nieuwste dodelijke en avontuurlijke game van Marvelous’ First Studio en treedt in de voetsporen van DAEMON X MACHINA. Alsof een regen van meteoren die de planeet vernietigde en veranderde in een verlaten woestenij niet verschrikkelijk genoeg was, ontketende de vernietiging een mysterieus virus dat de doden tot leven bracht. Slechts een minderheid van de menselijke bevolking overleeft, voornamelijk gegroepeerd in geïsoleerde buitenposten waar op macht beluste opportunisten profiteren van de onrust. Gedeeltelijk zombie Reid, een zeldzame overlevende van de infectie, wordt ontvoerd door de sadistische commandant van de Ark, Nebron. Reid is vastbesloten om terug te keren naar de stad en een apocalyptische vergelding toe te passen nadat hij is ontsnapt van de marteltafel naar de omringende wildernis.

Kenmerken

  • Plant nieuwe lijken (of gewoon een mix van ledematen) in de grond en voorzie ze van wat TLC totdat ze uitgroeien tot een ondode kracht van troepen, schildwachten en meer!
  • Creeptastic Crafting – Om de apocalyps te overleven, moet je soms nieuwe wapens maken van de stukjes die je kunt vinden. Andere keren betekent het de hulp inroepen van een toegewijde zombie om te helpen bij de bouw en exploitatie van een monsterlijke fabriek die een onheilige mix van overlevingsvoorraden produceert.
  • Reid’s ondode kant geeft hem een ​​sterke vechtkracht, waardoor hij zichzelf kan beschermen tegen kwaad of tegenstanders kan wegslaan als vervelende muggen. Maar aangezien elke verteerde vijand hem dichter bij zijn zombiekant trekt, moet hij oppassen dat hij zijn menselijkheid niet verliest.
  • Help andere overlevenden om nieuwe recepten of talenten te ontdekken door een Verlosser te zijn… of een Gesel. Als Reid geld of voorraden tekort komt, koop dan een inwoner om en steel het van hen… ‘Zolang hij de mogelijkheid heeft om een ​​gezochte man te zijn.’