Death’s Gambit: Afterlife – Ashes of Vados DLC

Death’s Gambit: Afterlife – Ashes of Vados DLC

Death’s Gambit: Afterlife-gamers op Nintendo Switch hebben nu toegang tot nieuwe DLC, Ashes of Vados, die onlangs is uitgebracht. Dit komt na de eerste release van de game in september.

Over Death’s Gambit: Afterlife Ashes of Vados

Death’s Gambit: Afterlife Ashes of Vados dient als een naschrift van het hoofdverhaal en introduceert extra functies en modi. Het bevat nieuwe baasgevechten, een nieuwe vechtarena en andere functies.

 • Nieuwe baasgevechten: een nieuw baasgevecht tegen Ash zal het hoofdplot voortzetten; hem verslaan ontgrendelt een dramatisch andere en moeilijkere heroïsche versie van dit baasgevecht, waarin de speler het opneemt tegen “The Eldritch Hand”.
 • De nieuwste platformuitdaging van Halls of Cruelty stelt je reflexen en platformvaardigheden op de proef.
 • Nieuwe gevechtsarena: stel je uithoudingsvermogen op de proef door golf na golf vijanden te verslaan in de nieuwe Horde-modus.
 • Boss Rush: met de nieuwe Boss Rush-optie kun je tegen alle bazen van het spel vechten in normale of heroïsche moeilijkheidsgraden.
 • Nieuwe spelmodi: Willekeurige dingen (elke pick-up geeft je een willekeurig item), Heroic Forced (alle monsters worden gevochten in heroïsche modus), Madness-modus (alle uitgeruste items behalve wapens worden vernietigd wanneer je sterft) en Fink-modus ( Fink zal je op verschillende punten tijdens het spel in een hinderlaag lokken)

Alle nieuwe goederen worden toegekend voor het voltooien van de Ash boss battle, Halls of Cruelty, Boss Rush-modus en arena-uitdagingen.

De DLC voor Death’s Gambit: Afterlife, The Ashes of Vados, is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. De nieuwe inhoud kost $ 7,99.

Over Death’s Gambit: Afterlife

Een pact bindt je aan de Dood, die de onsterfelijkheid wil vernietigen. Voer jij in deze intense 2D-actie-RPG zijn bevelen uit en herstel je de natuurlijke orde, of val je in zijn macht?

Siradon is gebouwd op de belofte van onsterfelijkheid. Vecht als de rechterhand van de Dood tegen de eeuwige bewakers van het rijk en doorsta de eindeloze strijd om hun ziel te zuiveren.

Death’s Gambit: Afterlife is een bijgewerkte en vergrote versie van de originele hardcore 2D RPG-actieplatformgame Death’s Gambit. Om de monsters in Siradon te verslaan, moet je het precieze gevecht beheersen met een breed scala aan wapens en vaardigheden. Ontdek de echte prijs van onsterfelijkheid in een vreemd en hard universum.

Afterlife voegt een overvloed aan extra materiaal toe aan het originele spel, waaronder 10 nieuwe levels, meer dan 30 wapens, 5 nieuwe monsters, mechanische upgrades en meer. Jouw beslissingen zullen van invloed zijn op het dramatische slot van Soruns verhaal.

Kenmerken

 • Vast Globe – Verken een enorme wereld met meer dan 20 prachtig weergegeven levels. Ontdek de geheimen van excentrieke persoonlijkheden op alle gebieden van het leven.
 • Metroidvania – Ontgrendel nieuwe mobiliteits- en vechtverbeteringen om de omgeving te openen en uit te breiden.
 • Karakterklassen – Kies uit 7 speelbare klassen, meer dan 100 talenten in de vaardighedenboom en meerdere klassen om je gevechtsstijl aan te passen.
 • Ongelooflijke bazen – Jaag op 20 torenhoge monsters en andere legendarische beesten. Elke baas is een uitdaging die een andere strategie vereist om te overwinnen.
 • Heroïsche modus – Verslagen bazen krijgen een tweede adem in een aanzienlijk moeilijkere heroïsche modus die onmiddellijk beschikbaar wordt nadat ze zijn verslagen. Geef jezelf een nieuwe uitdaging en beheers je nieuwe vaardigheden.
 • Niet-lineaire verkenning — Verken levels en eindbazen in een niet-lineaire volgorde, en ontdek zijgebieden met extra geheimen om te ontdekken en vijanden om te verslaan.
 • Karakteraanpassing – Bewapen je personage met meer dan 30 verschillende wapens, zoals bogen, zeisen, langzwaarden, hellebaarden en meer. Met een schat aan vaardigheden en upgrades, kun je kiezen hoe je ze gebruikt.
 • Alternatieve eindes – Bepaal het lot van Sorun terwijl je door het verhaal reist door doelen te voltooien en belangrijke keuzes te maken.
 • Knutselen – Verzamel, jaag op en deconstrueer objecten die in de omgeving zijn gevonden om nieuwe en waardevolle uitrusting te maken voor je reis door Siradon.
 • Evocative Score – Met bijna 3 uur aan suggestieve muziek gecomponeerd door Kyle Hnedak, ervaar je een ingewikkeld gemaakte partituur die de toon zet voor Death’s Gambit: Afterlife’s wereld.
 • New Game Plus – Voltooi Afterlife om New Game+ tussen haakjes van drie te ontgrendelen, zodat je je eigen moeilijkheidsgraad kunt instellen. Beleef het avontuur van Sorun opnieuw met nieuwe variaties en aanpassingen van de tegenstander, alleen voor New Game+.
Ad