Decarnation een verhaal-rijk avonturenhorrorspel komt

Decarnation een verhaal-rijk avonturenhorrorspel komt

Shiro Games en Atelier QDB hebben aangekondigd dat Decarnation voor Nintendo Switch wordt uitgebracht. Het project is momenteel gepland om in 2023 te worden voltooid.

Decarnation is a narrative-driven adventure horror game.

video
play-rounded-fill

Over Decarnatie

Waar vlucht je als wezens uit je hoofd je achtervolgen?

Verken een verontrustend rijk, zowel letterlijk als figuurlijk, op zoek naar de geheimen voor het verslaan van innerlijke en uiterlijke demonen. Dompel jezelf onder in een diep emotioneel drama dat zich afspeelt in een kwaadaardige, verfijnde omgeving. Speel door een verscheidenheid aan raadsels, enge dieren, lovecraft-landschappen en symbolische minigames.

Decarnation is beïnvloed door klassieke 2D-avonturenhorror- en survival-horrorgames, evenals cultfilms van Satoshi Kon (Perfect Blue) en David Lynch (Mulholland Drive).

Parijs, 1990. Gloria had haar breekpunt bereikt. Een falende cabaretdanser die lijdt onder het rafelen van haar relaties, carrière en zelfrespect, begint aan een nieuwe creatieve onderneming, ondersteund door een onbekende weldoener. Zal Gloria’s genereuze voorstel haar geluksmomentje zijn, of iets ergers?

Decarnation is een overlevingsthriller met een grote psychologische inzet die het verschil onderzoekt tussen het overwinnen van fysieke beperkingen en de mentale werelden waaraan je niet kunt ontsnappen.

Decarnation is een intense, schokkende, verhaalgedreven ervaring die je tot het einde op het puntje van je stoel houdt.

Decarnation combineert traditionele survival-horror-elementen (cryptische puzzels om op te lossen, vijandige omgevingen om te verkennen, dodelijke roofdieren om te vermijden, angstaanjagende baas om te verslaan, enzovoort) met een breed scala aan symbolische minigames (puzzels, reflexen, ritme, enzovoort). on) die rekening houden met levensechte of metaforische situaties (een cabaretvoorstelling op het podium).

Eenmaal ontdekt, helpen cruciale onderdelen van Gloria’s leven haar bij het overwinnen van monsters in haar dromen in unieke conflicten die het gruwelijke met het sublieme combineren om haar overlevingsstrijd te weerspiegelen. Gloria wordt gesterkt door problemen in haar dromen te overwinnen, en haar zorgen in het echte leven zorgen voor nieuwe uitdagingen in haar dromen.

Decarnation zal volgend jaar digitaal beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.