Detective Pikachu 2 – Lijkt bijna klaar voor release

Detective Pikachu 2 – Lijkt bijna klaar voor release

Tijdens de Pokemon-persconferentie van 2019 werd een nieuwe Detective Pikachu-game voor Nintendo Switch aangekondigd. Sindsdien hebben we niet veel meer over het project gehoord, maar het is mogelijk dat het binnenkort wordt uitgevoerd.

Een senior programmeur bij Creatures Inc. en Pokemon TCG Development Division, Jonathan Murphy, zegt specifiek dat Detective Pikachu 2 “zijn release nadert”. Er is ook een project waar nog niet over is gesproken.

Detective Pikachu 2 … ben jij het?

Dit is de eerste keer dat de titel “Detective Pikachu 2” op een speciale manier naar buiten is gebracht. Een paar jaar geleden, toen het project voor het eerst werd aangekondigd, heette het ‘een nieuw item in de Detective Pikachu-videogameserie’. Het is echter niet zo verwonderlijk dat het Detective Pikachu 2 heet.

Toen de nieuwe Detective Pikachu-game voor Nintendo Switch werd aangekondigd, wisten we alleen dat deze door Creatures Inc. zou worden gemaakt en dat het verhaal dat op de 3DS begon, zou eindigen. Aan het einde van de 3DS-game bleven er dingen hangen.

Ad