Diablo 2: Resurrected stelt spelers in staat om oude Diablo 2 pc-saves te gebruiken

Diablo 2: Resurrected stelt spelers in staat om oude Diablo 2 pc-saves te gebruiken

Diablo 2: Resurrected zal ergens later dit jaar zijn weg vinden naar Nintendo Switch en andere platforms.

Dankzij een IGN -interview met het Blizzard -ontwikkelingsteam is onthuld dat spelers die nog steeds hun oude opslagbestanden op de pc hebben staan ​​voor de originele titel, in staat zullen zijn om hun voortgang overdragen.

Het team was begrijpelijkerwijs verrast dat het werkte, gezien het feit dat het originele spel 20 jaar oud is en zei: “Toen we aan [de remaster] werkten, vroegen we ons af of de oude opslagbestanden zouden werken en we stopten het er een beetje in en het werkte. En we hadden zoiets van ‘oké, dat is de beste functie ooit’. ”

Diablo 2: Resurrected ondersteunt volledige cross-progressie, dus technisch gezien kun je je opslagbestand op de nieuwe game op pc opstarten en de voortgang voortzetten naar je Nintendo Switch of een ander gamingplatform naar keuze.

Over Diablo® II: Resurrected ™

Een tijdloze klassieker, herrezen

Diablo® II: Resurrected ™ is een geremasterde versie van de typische actie-RPG Diablo® II en bevat alle inhoud van zowel Diablo II als zijn epische uitbreiding, Diablo II: Lord of Restruction®. Achtervolg de mysterieuze Dark Wanderer en vecht tegen de bewoners van de hel terwijl je voor het eerst op Nintendo Switch ™ het lot van de Prime Evils Diablo, Mephisto en Baal blootlegt.

Ad