Digimon Survive – Personages trailer

Digimon Survive – Personages trailer

Er is een personagetrailer voor Digimon Survive uitgebracht, onafhankelijk van de presentatie van de game op Digimon Con. Deze trailer bevat een aantal van de hoofdpersonen en hun Digimon-partners, evenals een lijst met de stemacteurs/actrices voor elk.

video

Over Digimon Survive

Er wacht een verrassend avontuur… Digimon Survive, dat de 20e verjaardag van de franchise markeert, is een tactische RPG met de nadruk op verhaallijn en turn-based gevechten.

Takuma Momozuka gaat op schoolkampeertocht, alleen om te worden vervoerd naar een vreemd rijk vol monsters en gevaar. In Digimon Survive kun je je eigen verhaal construeren en je weg terug naar huis vechten met Takuma en Agumon.

Interessant verhaal – Ervaar een verhaal in anime-stijl met intens drama, geanimeerde sequenties en een unieke cast van personages ontwikkeld door Uichi Ukumo.

Je hebt de autoriteit – Door verschillende eindes hebben je beslissingen een aanzienlijke invloed op de gameplay. Elke keuze is belangrijk, van het vormen van strategische allianties tot Digimon Digivolutions!

Soundtrack Original – Geniet van een ongelooflijke soundtrack gecomponeerd door de wereldberoemde componist Tomoki Miyoshi, met meer dan 15 tracks.

Spannende en strategische gameplay — Versla je tegenstanders in turn-based tactische gevechten.

Digimon Survive wordt uitgebracht in Japan op 28 juli 2022 en wereldwijd op 29 juli 2022.

Ad