Digimon Survive – Rulicon 2022 Gameplay

Digimon Survive – Rulicon 2022 Gameplay

Uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar HYDE hebben een nieuwe gameplay-video voor Digimon Survive onthuld op Rulicon 2022 in Korea.

video
play-rounded-fill

De nieuwe clip toont een klein deel van de plot van de game, met Agumon van de hoofdpersoon Takuma Momozuka tegenover een Dokugumon, voordat hij eindigde met een klassieke aanblik van Agumon die in Greymon digivolt om het gevaar het hoofd te bieden.

Over Digimon Survive

Dit is een overlevingsverhaal dat zich afspeelt in een vreemd nieuw universum.

Om de 25e verjaardag van de Digimon-anime te herdenken, introduceert Digimon Survive een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in een mysterieus universum, met personages gecreëerd door Uichi Ukumo en muziek van de legendarische Tomoki Miyoshi.

In Digimon Survive gaat een nieuwe groep studenten, onder leiding van Takuma Momozuka, verdwaald op een schoolkampeerreisje en worden ze naar een bizarre nieuwe wereld gestuurd vol monsters en gevaar.

De acties van spelers tijdens het spel zullen de groei van hun monstervrienden en de uiteindelijke conclusie beïnvloeden terwijl ze zich een weg terug naar huis vechten door een geanimeerde wereld van uitdagende beslissingen en dodelijke gevechten. De gevechten van de game worden uitgevochten in 2D, in een meer traditioneel SRPG-formaat.

Kenmerken

  • Prachtige graphics in anime-stijl
  • Een donkerder verhaal over overleven en vriendschap dat groeit als reactie op de beslissingen en acties van de speler
  • Neem deel aan tactische RPG-gevechten met meer dan 100 Digimon.

Digimon Survive is vanaf 29 juli 2022 beschikbaar op de Nintendo Switch.