Digimon Survive – Takuma en Agumon profiel

Digimon Survive – Takuma en Agumon profiel

Bandai Namco heeft een nieuw profiel onthuld voor een van de hoofdpersonen in Digimon Survive. Deze eerste karakterbiografie introduceert Takuma en zijn metgezel Agumon, de leiders van de groep kampeerders die naar de Digiworld worden gebracht.

Dit zal waarschijnlijk worden gevolgd door profielen van de rest van de kerncast, dus houd ons in de gaten voor meer zodra ze beschikbaar komen.

EEN JONGEN DIE NAAR EEN ANDERE WERELD IS GESPIREERD

Takuma Momozuka

VA: Kohei Amasaki

Takuma is een typische achtsteklasser uit een goed gezin.

Hij woonde het programma bij om de folklore van het gebied te leren kennen.

Een vreemde kracht brengt hem naar een andere realiteit wanneer hij een heiligdom bezoekt dat beroemd is om zijn paranormale eigenschappen.

Met de hulp van zijn vriend, Agumon, is Takuma vastbesloten om zijn vrienden terug te leiden naar de echte wereld.

Agumon

VA: Chika Sakamoto

Agumon is een dinosaurusachtige, reptielachtige Digimon.

Takuma ontmoet Agumon in het parallelle universum. Agumon kan in verschillende vormen veranderen, afhankelijk van Takuma’s invloed.

Over Digimon Survive

Digimon Survive is een combinatie van visuele roman/tactische rollenspellen die zich afspeelt in een mysterieuze omgeving vol angstaanjagende wezens en verschrikkelijke gevechten die je overlevingsvermogen op de proef stellen.

Na gedesoriënteerd te zijn tijdens een schoolexcursie, wordt Takuma Momozuka overgebracht naar een rijk dat wordt bevolkt door formidabele tegenstanders en nieuwe vrienden. Sluit je aan bij Takuma en zijn metgezellen terwijl ze vechten op hun weg naar huis. Creëer je eigen verhaal in een spannende graphic novel, inclusief turn-based gevechten.

– Een uitgebreide visuele nieuwe ervaring

Ontrafel een somber verhaal over vriendschap en overleven vol spannende actie, een diverse cast van mensen en mogelijk sombere beslissingen.

– Een mysterieus universum

Verken vreemde regio’s vol mysteries en rekruteerbare Digimon.

– Jij houdt de aas vast

Je beslissingen hebben invloed op de gameplay, de ontwikkeling van je Digimon en het einde van je reis.

– Spannende en tactische gameplay

Overtuig je vijanden om zich bij je team aan te sluiten en ontwikkel ze zodat ze met je kunnen vechten in turn-based gevechten.

Ad