Digital Foundry – ARK Survival Evolved – Tech analyse

Digital Foundry – ARK Survival Evolved – Tech analyse

Het ergste was dat veel Nintendo Switch-gebruikers ARK: Survival Evolved kochten toen het voor het eerst werd gelanceerd zonder te beseffen hoe slecht de prestaties en esthetiek waren. Het was een van de ergste conversies die velen van ons hebben gezien op de Nintendo Switch.

Voor degenen die het origineel hebben gekocht: het team heeft nu gelukkig een nieuwe versie gepubliceerd die volledig voor de Nintendo Switch is gemaakt en beschikbaar is als gratis update. Sindsdien heeft Digital Foundry de zaak onderzocht en is zeer tevreden met wat ze hebben gespeeld van ARK Ultimate Survivor Edition, en noemde het “een van de slechtste transfers ooit” en zelfs “een van de meest opmerkelijke Unreal Engine 4-games die we hebben gespeeld”. gezien op de Nintendo Switch.”

video
play-rounded-fill

ARK Survival Evolved – Hoogtepunten van technische analyse

“De game heeft een volledige transformatie ondergaan met de nieuwste editie. De game veranderde van een vreselijke, onspeelbare puinhoop in een van de meest verbazingwekkende Unreal Engine 4-games die we op de Nintendo Switch hebben gezien. Het is een van de grootste veranderingen die we ooit hebben gezien. Het is volledig opnieuw ontworpen en bijna alle kritiek op onze oude game is verholpen.

“De relatief slechte resolutie van de originele release is vervangen door een mooi uiterlijk, wat een zeer gunstige eerste indruk geeft. Voor respectievelijk gedockt en mobiel spelen streeft de ontwikkelaar Grove Street Games naar 1080p en 720p, met dynamische resolutie gecombineerd met TAA-opschaling om een ​​schoon beeld te bieden. Het DRS-venster varieert van 55% tot 100% van de uitvoerresolutie, hoewel wat ik zag over het algemeen leek te werken rond het middenpunt van 70%. blijft goed zitten.

Als dat het geval is, zouden alleen minder veeleisende regio’s de limiet van 30 frames per seconde van de game moeten overschrijden, met redelijk ingewikkelde secties die vaak in het bereik van 24-27 fps zweven. Hoewel het verre van onberispelijk is, is het in ieder geval speelbaar en voldoet het aan de algemene verwachtingen, ook al lijkt het erop dat de framerates nog lager kunnen worden tijdens online modi.

Over ARK Survival Evolved

Bijgewerkt naar de meest recente Unreal Engine 4-versie met veel extra inhoud, verbeterde esthetiek en verbeterde prestaties!

Je moet leren leven nadat je bent gestrand op het zand van een onbekend eiland. Gebruik je verstand om de wilde dieren die de aarde bewonen te temmen of te doden om te leven, te heersen en uiteindelijk te ontsnappen.

DINosaurussen kunnen worden getemd, getraind, gefokt en bereden in een levend ecosysteem.

Er kan een moeilijke methode van onderwerpen en beschermen worden gebruikt om meer dan 80 verschillende soorten te temmen. een wild dier laten inslapen door het te verzwakken en vervolgens weer tot leven te wekken. Eenmaal getemd, mag u uw huisdier bevelen geven, en afhankelijk van hoe effectief u het hebt geleerd en getemd, kan het gehoorzamen. Huisdieren blijven uitrusting en inventaris stijgen, eten en dragen. Vlieg over de bergen op een Pteranodon, sprint door de jungle met een groep Raptors of rijd op een T-Rex om op prooien te jagen! Ontdek een dynamisch ecosysteem met zijn eigen hiërarchie van roofdieren en prooien. Fok huisdieren om gedurende vele generaties de beste eigenschappen te ontwikkelen. Of, om het simpeler te zeggen, Dino Babies produceren en verzorgen!

WATER, VOEDSEL, KLIMAAT EN WEER

Om te kunnen bestaan, moet men eten en drinken, en diverse soorten voedsel, waaronder vlees van mensen!, hebben verschillende voedingsvoordelen. Langeafstandsreizen zijn belastend, net als alle activiteiten die voedsel en water verbruiken. De omgeving verandert volgens de dag/nacht-cyclus, het voorraadgewicht en het weer. Om jezelf te verdedigen tegen schade en de elementen, maak je kleding, bouw je een schuilplaats en gebruik je vuur.

HERSTEL, MAAK EN SCHILDER DINGEN

Om een ​​meestervakman te worden, moet je bomen, erts en ander materiaal verzamelen. Gebruik je handen, een Smithy of een Fabricator om geavanceerdere en krachtigere uitrustingen te maken. Gebruik modulaire elementen gemaakt van riet, hout, steen en metaal om een ​​enorm fundament te creëren. Verf je basis en plaats bewegwijzering waar je echt op kunt krabbelen om het te personaliseren. Je mag dingen schilderen zoals harnassen, kleding en wapens om te pronken met je eigen esthetiek.

ROEPT DE LEVENSVORMEN OP

Om de legendarische monsters van de ARK wakker te maken, breng je zeldzame materialen naar aangewezen Summon-plekken. Als ze dat doen, komen ze voorbereid op de strijd. Voor de meest doorgewinterde stammen en hun huisdieren biedt het verslaan van deze wangedrochten een einddoel en wordt het beloond met kostbare schatten.

RPG-STATISTIEKEN

Verhoog je overlevende door ervaring op te doen via in-game activiteiten om blauwdrukken van hogere niveaus te ontdekken in de gevaarlijkste gebieden van de ARK of leer nieuwe crafting-engrammen. Met behulp van een geavanceerd systeem voor het maken van personages, kun je het uiterlijk van je personage wijzigen.

CONTROLEMECHANICA

Als een artikel na gebruik niet gerepareerd wordt, verliest het zijn duurzaamheid. Je personage “slaapt” nog steeds in de aanhoudende omgeving nadat je het spel hebt afgesloten. Bovendien blijft je inventaris bestaan ​​in het persistente universum en is deze te beroven. De dood resulteert in onherstelbaar verlies, en je kunt zelfs andere spelers tot je slaven maken voor je eigen gewin.

Ad