Digital Foundry – Breath of the Wild 2 zal op de huidige Nintendo Switch zijn

Digital Foundry – Breath of the Wild 2 zal op de huidige Nintendo Switch zijn

We kregen eerder een kleine hoeveelheid nieuwe video te zien van de langverwachte The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, en er werd opgemerkt dat de graphics mogelijk iets te uitstekend waren voor de reguliere Nintendo Switch-hardware.

Hierdoor wordt gesuggereerd dat de beelden afkomstig zijn van een verbeterde Switch, zoals de lang geruchtmakende Nintendo Switch Pro. Digital Foundry heeft zojuist een video uitgebracht waarin verschillende gebeurtenissen in de branche worden besproken, en het team stelt expliciet dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 zal werken op de huidige Nintendo Switch-hardware.

Ze geloven echter dat het een cross-gen game zal zijn voor alles wat Nintendo heeft gepland op het gebied van hardware en hun bestaande modellen.

Digital Foundry verduidelijkt

Anderen gaan ervan uit dat we zeiden dat de game helemaal niet op Switch zal worden uitgebracht, wat duidelijk niet het geval is – het is aangekondigd! Deze verhalen zijn gebaseerd op onze bespreking van Breath of the Wild 2 in DF Direct Weekly #55. Ten slotte demonstreerde de nieuwe clip kwaliteit en effecten die veel beter zijn dan alles wat we tot nu toe van een Switch-game hebben gezien, zelfs die van Nintendo’s first-party ontwikkelaars. Misschien wordt het een generatieoverschrijdend Nintendo-spel zoals het origineel? We zullen gewoon moeten afwachten wat er gebeurt.

Ad