Digital Foundry – Mario Strikers: Battle League Football tech analyse

Digital Foundry – Mario Strikers: Battle League Football tech analyse

De bemanning van Digital Foundry heeft de onlangs uitgebrachte Mario Strikers: Battle League uitgeprobeerd en was vanuit technisch oogpunt tevreden met wat ze zagen.

In de gedockte modus draait het spel op 1080p, terwijl het in de handheld-modus draait op 720p. De framesnelheid van de game is 60 fps in zowel de dock- als de handheld-modus, en gelukkig blijft hij daar het grootste deel van de tijd, wat uitstekend werk is van Next Level Games, een first-party ontwikkelaarsteam.

Opgemerkt moet echter worden dat wanneer Mario Strikers: Battle League in-game tussenfilmpjes, close-ups, enzovoort ingaat, de framerate daalt tot 30 fps en soms een beetje gevoelig kan zijn. Ten slotte is het team van Digital Foundry verheugd over wat Next Level Games heeft bereikt, en voegt eraan toe dat het een uitzonderlijk gepolijste game is die visueel aantrekkelijk is.

video
play-rounded-fill

Over Mario Strikers: Battle League Football

Op dit veld gaat alles!

De nieuwste Mario Strikers-game komt naar de Nintendo Switch! Strike is een vijf-tegen-vijf-sport, vergelijkbaar met voetbal, die sterk gericht is op de aanval.

Dribbel en pas naar teamgenoten, en gebruik tackles, objecten en verpletterende speciale schoten om doelpunten te maken. Als je een bol op het veld ziet, pak die dan en laad hem op terwijl je tegenstanders worden afgeleid om Hyper Strike te ontketenen, een krachtig schot waarmee je twee goals in één kunt scoren!

Ad