Digital Foundry – Nintendo Switch Pro echt maar geannuleerd

Digital Foundry – Nintendo Switch Pro echt maar geannuleerd

Een herontwerp van de “Nintendo Switch Pro”, dat de Nintendo Switch een hardware-upgrade van de middengeneratie zou hebben gegeven, is de afgelopen jaren het onderwerp geweest van veel gissingen.

Als dit herontwerp was doorgevoerd, had de Nintendo Switch games kunnen spelen die zijn ontwikkeld voor eerdere generaties. Ondanks het feit dat we nu misschien een beter idee hebben waarom Nintendo over dit onderwerp heeft gezwegen, heeft geen van deze geruchten tot nu toe geleid tot officiële aankondigingen.

Volgens de betrouwbare personen van Digital Foundry had Nintendo op een gegeven moment de mogelijkheid overwogen om een ​​product te lanceren dat bekend staat als “Switch Pro”, maar besloot uiteindelijk dit niet te doen. Deze informatie werd aan Digital Foundry bevestigd door een aantal niet-geïdentificeerde programmeurs.

De Pro was iets

video
play-rounded-fill

Hierna kwamen de onderzoekers van Digital Foundry tot de conclusie dat Nintendo hoogstwaarschijnlijk bezig was met een echte opvolger van de Nintendo Switch, of hoe een “Switch 2” ook genoemd zou worden. Gezien het feit dat Nintendo “bezorgd” is over hoe het huidige op hol geslagen succes van het Switch-platform kan worden losgelaten, heeft Digital Foundry gewaarschuwd dat het debuut van Nintendo’s volgende gadget op zijn vroegst in het jaar 2020 zal plaatsvinden.