Digital Foundry – Xenoblade Chronicles 3 analyse

Digital Foundry – Xenoblade Chronicles 3 analyse

JRPG-fans willen al heel lang Xenoblade Chronicles 3 spelen en het is net uit. Digital Foundry, gaven hun mening over het spel. Ze vonden het leuk hoe Monolith Soft tijdelijke superresolutie gebruikte om de resolutie te verbeteren.

video
play-rounded-fill

Hoogtepunten Xenoblade Chronicles 3-analyse

Monolith heeft zowel de algehele visuele kwaliteit als de beeldkwaliteit verbeterd door gebruik te maken van wat lijkt op een tijdelijke superresolutie-oplossing om het lagere aantal pixels te verhogen tot een acceptabele 1080p wanneer deze is gedockt en 720p wanneer je onderweg speelt.</p >

De prestaties zijn meestal goed, maar niet perfect. Standaard streeft Xenoblade Chronicles 3 naar het leveren van een framesnelheid met een maximum van 30 frames per seconde, net als eerdere inzendingen. Het heeft de juiste framesnelheid en ziet er soepel uit als het op zijn best werkt. Toch merkte ik tijdens het spelen van de game dat de prestaties veranderen afhankelijk van hoe ingewikkeld de omgeving is en hoe groot de ontmoetingen zijn. Meestal blijven eenvoudige omgevingen op het beoogde prestatieniveau, zelfs als je later in het spel met een grotere groep terugkomt.

Naarmate ik beter werd, merkte ik echter dat bepaalde gebieden een groter effect op de prestaties leken te hebben, wat het meest merkbaar was in de strijd. Dit kan zijn omdat er veel mensen in de strijd zijn die gezien kunnen worden en omdat de omgeving ingewikkeld is, maar het effect op de vloeibaarheid is hoe dan ook duidelijk. Of dit een probleem voor u is, hangt af van hoe u denkt over prestatieproblemen. Aangezien de game is gebaseerd op menu’s en snelkoppelingen, heeft dit weinig effect op de daadwerkelijke gameplay, maar voor veel gebruikers kan het vervelend zijn.

Wat de audio betreft, ben ik onder de indruk van de inspanningen van Monolith Soft. Geluiden op de Switch zijn altijd wisselvallig, en veel games bieden alleen 2.0 stereo-uitvoer wanneer ze zijn gedockt, maar ik ben blij te kunnen zeggen dat Xenoblade 3 volledig 5.1 surround-geluid ondersteunt. Er wordt veel gebruik gemaakt van de back-kanalen en de game heeft een geweldige soundscape. Je kunt ook kiezen tussen Engelse en Japanse taalopties, maar het is de muziek die de game echt verkoopt. Xenoblade Chronicles 3 heeft veel geweldige muziek van verschillende artiesten, waaronder de altijd leuke Yasunori Mitsuda. De muziek trekt je echt in het spel.

Over Xenoblade Chronicles 3

“Leven om te vechten en vechten om te leven”

Door de toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 samen te brengen, zal deze game spelers naar de wereld van Aionios vervoeren, de thuisbasis van twee vijandige landen.

Een land waar mechanische technologie is ontstaan, is Keves. Hun legers bestaan ​​voornamelijk uit op gevechtsvoertuigen gebaseerde troepen. Ze gebruiken kleine, mobiele wapeneenheden die worden bestuurd door personeel aan boord van voertuigen.

Agnus is een land met een sterke ethertechnologie. Hun troepen zijn georganiseerd rond in ethergevechten gespecialiseerde groepen en ze gebruiken kleine, mobiele, autonome wapens met behulp van ethertechnologie.

Zes krijgers uit verschillende landen zullen deelnemen aan een prachtig verhaal met als belangrijkste onderwerp het leven.

Ad