Disgaea 7 aangekondigd

Nippon Ichi Software heeft zojuist Disgaea 7 getoond, de nieuwste game in de Disgaea-serie. De game komt in Japan uit op 26 januari 2023, vroeg in het nieuwe jaar.

De game speelt zich af in de ‘Hinomoto Netherworld Cluster’, een wereld gebaseerd op de Japanse cultuur, maar nu zonder eer of Bushido. Je neemt de leiding over een nieuwe groep personages, zoals de demon Fuji, die eruitziet als een samoerai, en het vrolijke meisje Ao, terwijl je probeert om eer terug te brengen naar het land van Hinomoto. De game zal bijdragen aan de over-the-top gameplay waar de serie om bekend staat, zoals gerangschikte gevechten, de mogelijkheid om items te reïncarneren of zelfs de mogelijkheid om in een reus te veranderen tijdens gevechten.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Disgaea 7

“Netherworld Cluster of Hinomoto”

De ‘Onsen Netherworld’, waar hete bronnen boze geesten uitspuwen in plaats van water; de ‘Sardine Netherworld’, die zich in een supergrote sardine in de ruimte bevindt; de “Shikoku Netherworld”, die een enorme draaikolk heeft die veel demonenschepen heeft vernietigd; enzovoort…

Mensen die in een wereld met veel verschillende onderwerelden leefden, volgden een code genaamd ‘Bushido’ die anders was dan andere demonen.

Ook al is dat niet langer waar. Sinds de demon-admiraal Opener en zijn marine zijn verschenen, zijn er veranderingen in Hinomoto geweest.

De “Hinomoto Destroy Hatto”-regels die Opener heeft gemaakt, worden gevolgd door de demonen van Hinomoto.

“Hinomoto Vernietig Hatto”

Eén: Maak een einde aan Bushido.

Twee: iedereen die klaagt over zijn loon of belastingen wordt vermoord.

Drie: vertel vriendschap en liefde “nee, bedankt.”

Vier: help de sterken en versla de zwakken.

Vijf: Vechten is wat de Onderwereld maakt, dus voel je vrij om mensen pijn te doen….Iedereen die deze regels niet volgt, wordt gedood door de Harakiri.

Uiteindelijk verlieten de eens gerespecteerde samoerai Hinomoto…

Dit is een verhaal over een meisje dat van Bushido houdt en een jonge man die er een hekel aan heeft. Ze vechten voor wat ze geloven in een wereld waar de eer verloren is gegaan.

De regelbrekende simulatie is het eerste nieuwe ding. Met “Dodeka MAX” wordt de RPG groter!

De Disgaea-serie staat bekend om het ‘oneindig karakterontwikkelingssysteem’ en een ‘gevechtssysteem waarin alles mogelijk is’. In Disgaea 7 wordt dit nog beter gemaakt door een nieuwe manier om de regels te overtreden.

Met het nieuwe “Dodeka MAX”-systeem worden de personages zo groot dat ze van de kaart springen. Dood veel vijanden tegelijk met een grote, krachtige slag en open grote schatkisten. De “Dodeka MAXed”-tekens veroorzaken over de hele kaart problemen.

Mis de spannendste veldslagen van de hele serie niet!

Nieuwe functie #2: maak… zwaarden die je kunt eten?

Item: Wedergeboren worden

In Disgaea 7 kun je zowel personages als items reïncarneren om ze sterker te maken. Door ze keer op keer te reïncarneren, kun je zwaarden in kauwgom veranderen, pantoffels in staven, enzovoort. Je kunt zwaarden maken die je genezen als je ze opeet, of je kunt staven maken die je sneller maken. Wat voor dingen ga je maken en wie gaat ze gebruiken? Er zijn veel manieren om de meest stoere items te maken.

Nieuwe functie 3: Gerangschikte gevechten zijn voor het eerst in de serie!

Je kunt meer plezier hebben met Disgaea als je AI gebruikt.

Stel de bewegingen van je personage in met de functie “Machine Edit”, die kunstmatige intelligentie gebruikt; gebruik “Auto Battles” als je niet veel tijd hebt om je personages te trainen; en gebruik “Ranked Battles” om het op te nemen tegen andere spelers!

“Ranked Battles” is nu het populairste spel in Japan. Een gloednieuwe modus genaamd “Player vs. Player”, waarin je online kunt vechten tegen andere gebruikers uit het hele land. Plan je zet door naar het terrein te kijken en uit te zoeken hoe je tegenstanders zullen bewegen. Je team zal winnen dankzij de strategieën die je met vallen en opstaan ​​hebt geleerd.

“Auto Battles” maken het gemakkelijk voor je personages om een ​​level omhoog te gaan. Je kunt je partij vertellen dat ze door stadia moeten vechten die je al hebt voltooid met behulp van een item genaamd ‘Masoline’. Door AI’s zo in te stellen dat ze overeenkomen met het podium, kun je je personages snel een hoger niveau geven en minder “Masoline” gebruiken.

Releasedatum?

Disgaea 7 komt op 26 januari 2023 uit in Japan. Er zullen verschillende edities zijn, elk met extra’s zoals een soundtrack-cd, een kunstboek, een speciale doos en een kamerscherm. Tot nu toe is er geen nieuws over een wereldwijde release, maar aangezien de meeste games in de serie slechts een paar maanden na hun eerste Japanse release werden gelokaliseerd, is het veilig om aan te nemen dat er op een gegeven moment een westerse versie zal worden aangekondigd.