Disgaea 7 – Ao Trailer

Disgaea 7 – Ao Trailer

Nippon Ichi Software heeft een gloednieuwe teaser uitgebracht voor de aankomende videogame Disgaea 7, waarin ze een van de nieuwe speelbare personages in de game belichten.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Ao

Ao, het zesde speelbare personage in de game met haar eigen personagetrailer, werd hier aan je gepresenteerd door Riona Imaizumi. Ondanks haar schattige uiterlijk is Ao een zeer destructief personage. U kunt de trailer zien en meer informatie van haar kant krijgen door de onderstaande link te volgen, met dank aan Gematsu:

Ze lijkt een klein meisje te zijn en verwijst respectvol en liefdevol naar Fuji als ‘vader’. Ze staat in heel Hinomoto bekend als “Hyugaki” vanwege de verwoesting die ze “ter wille van vader” over de regio heeft aangericht.

Ze is zo vastbesloten om Fuji’s genegenheid en aandacht te winnen dat ze er alles aan doet om dit doel te bereiken.

Als ze bij Fuji is, gedraagt ​​ze zich als een verwend kind, maar als iemand haar in de weg durft te staan, schiet ze ze allemaal aan stukken met een spervuur ​​van kogels. Ze laat niemand haar in de weg staan.

Over Disgaea 7

De gebeurtenissen van Disgaea 7 vinden plaats in de “Hinomoto Netherworld Cluster”, een onderwereld met een Japans motief dat de demonische admiraal Opener heeft ontdaan van zijn “Bushido” en in puin heeft achtergelaten.

Samen gaan een eenzame samurai met de naam Fuji en een Hinomoto otaku-meisje met de naam Piririka op reis door heel Hinomoto op zoek naar de legendarische wapens die bekend staan ​​als de “Seven Blades of Origin” en de middelen om het corrupte Oedo-shogunaat omver te werpen.

Is het haalbaar voor Fuji, Pirika en de andere vreemde mensen die ze ontmoeten om Hinomoto’s naam te verzilveren en zijn reputatie terug te brengen?

De actie van het rollenspel-strategiespel Disgaea speelt zich af in een corrupte en gevaarlijke onderwereld.

Het verhaal vordert door een leger op te bouwen uit de vele vrienden die je tijdens je reizen ontmoet, ze vervolgens op te leiden en ze op missies naar verschillende delen van de onderwereld te sturen.

Veel plezier met het creëren van je eigen unieke helden en legers, en neem ook deel aan epische veldslagen met lichamen die in de miljoenen lopen.

Het zevende deel van de Disgaea-serie is vanaf 26 januari 2023 te koop op de Nintendo Switch in Japan.