Disney Dreamlight Valley: A Rift in Time Expansion en meer spannende updates

Disney Dreamlight Valley: A Rift in Time Expansion en meer spannende updates

Samenvatting:

In een recente Gameloft-livestream werd de komende betaalde Rift In Time-uitbreiding voor Disney Dreamlight Valley onthuld, met nieuwe biomen, personages, functies en bordspellen. Dit artikel onderzoekt de uitbreiding, releasedatum en andere spannende updates en biedt een kijkje in de magische wereld van Disney Dreamlight Valley.


Een tijdsverschil en spannende updates

In een recente livestream onthulde ontwikkelaar Gameloft meer details over de betaalde Rift In Time Expansion voor Disney Dreamlight Valley. Deze langverwachte uitbreiding zal spelers meenemen op een spannende reis door nieuwe biomen, geliefde personages introduceren en de gameplay verbeteren met spannende functies. In dit uitgebreide artikel gaan we diep in op alle aspecten van deze uitbreiding, samen met andere spannende updates die Disney Dreamlight Valley in petto heeft voor zijn toegewijde spelers.

video
play-rounded-fill

Disney Dreamlight Valley: een breuk in de tijd

De betaalde Rift In Time-uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor Disney Dreamlight Valley en belooft spelers een schat aan nieuwe inhoud en ervaringen. Deze uitbreiding ontvouwt zich in drie acts, die elk hun eigen unieke avonturen en uitdagingen bieden. Act 1 zal bij de lancering beschikbaar zijn en spelers direct toegang geven tot nieuwe content en een groot aantal spannende toevoegingen.

Releasedatum en distributie

Markeer 5 december 2023 in je agenda, want dan gaat de Rift In Time-uitbreiding live. Disney Dreamlight Valley-spelers kunnen op deze datum een ​​betoverende reis vol verrassingen en wonderen verwachten. De uitbreiding wordt in drie bedrijven verspreid, waarbij Act 1 het hoogtepunt van de lancering is.

Act 1 Details

Act 1 laat spelers kennismaken met een wereld vol nieuwe biomen en personages. Terwijl ze dit fantastische rijk betreden, zullen ze het genoegen hebben om favoriete personages zoals Gaston, Raponsje en EVE te ontmoeten. Deze iconische figuren begeleiden spelers op hun avonturen door drie boeiende biomen: Ancient’s Landing, de Glittering Dunes en de Wild Tangle.

Nieuwe biomen en karakters

Ancient’s Landing, de Glittering Dunes en de Wild Tangle zijn de nieuwste toevoegingen aan de steeds groter wordende wereld van Disney Dreamlight Valley. Deze biomen bieden diverse landschappen en unieke uitdagingen, waardoor verkenning des te spannender wordt. Spelers krijgen de kans om met deze nieuwe omgevingen te communiceren en aan speurtochten te beginnen als nooit tevoren.

De koninklijke zandloper

Een van de opvallende kenmerken van de Rift In Time-uitbreiding is de introductie van de Royal Hourglass-tool. Dit tijdmanipulerende apparaat voegt een nieuwe laag complexiteit toe aan de gameplay, waardoor spelers de loop van de gebeurtenissen kunnen veranderen en uitdagingen op innovatieve manieren kunnen aanpakken. De Royal Hourglass is een game-changer en verbetert de algehele ervaring van Disney Dreamlight Valley.

Dierlijke metgezellen en eeuwenoude machines

Terwijl spelers Eternity Isle doorkruisen op zoek naar avontuur, komen ze nieuwe dierenvrienden tegen die hen kunnen helpen bij hun zoektochten. Bovendien onthult de uitbreiding Ancient Machines, een baanbrekende toevoeging die een aantal dagelijkse taken in de game automatiseert. Deze functies stroomlijnen de gameplay, waardoor spelers zich kunnen concentreren op ontdekken en genieten.

Scramblecoin: het nieuwe bordspel

Het nieuwe bordspel Scramblecoin voegt een vleugje spanning toe aan Disney Dreamlight Valley. In deze boeiende ervaring strijden spelers tegen Disney- en Pixar-dorpelingen, met als doel op personages geïnspireerde beeldjes te verzamelen, die elk over unieke krachten beschikken. Scramblecoin belooft urenlang plezier terwijl spelers ernaar streven de meeste munten te verzamelen, de vriendschappen tussen personages te vergroten en betere beeldjes te ontgrendelen.

Update 8: De Pompoenkoning keert terug

Naast de Rift In Time-uitbreiding kunnen spelers uitkijken naar Update 8, toepasselijk getiteld The Pumpkin King Returns. Deze update introduceert de geliefde Jack Skellington, bekend van Disney Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas, in de wereld van Dreamlight Valley. Bovendien presenteert Update 8 een nieuw Star Path, met iconische Winter Disney Princess-looks, en een spannende multiplayer-functie, waardoor maximaal vier spelers elkaars Valleien kunnen bezoeken. Het beste gedeelte? Update 8 gaat live op 5 december, samen met de volledige release van de uitbreiding.

Routekaart voor 2024

Disney Dreamlight Valley heeft grote plannen voor de toekomst, met een content-roadmap onthuld om de toewijding van het team aan voortdurende updates te laten zien. Begin 2024 kunnen spelers anticiperen op de komst van Mike en Sulley uit Disney en Pixar’s Monsters, Inc. Medio 2024 verschijnt Tiana uit Disney’s The Princess and the Frog, samen met andere verrassende Villagers-, Realms- en Star Path-seizoenen. Het avontuur in Disney Dreamlight Valley eindigt nooit, met spannende inhoud in het verschiet.

Disney Dreamlight Valley Arcade-editie

Voor degenen die liever onderweg gamen, wordt Disney Dreamlight Valley Arcade Edition op 5 december gelanceerd op Apple Arcade. Dit betekent dat spelers hun avonturen mee kunnen nemen op hun iPhone, iPad, Apple TV en Mac. Disney Dreamlight Valley Arcade Edition bevat het basisspel, naast de Rift In Time Expansion, met de nieuwste updates en geen seizoensgebonden Star Path of Premium Shop. Het is een handige manier om de magie van Disney Dreamlight Valley te ervaren, waar je ook bent.

Soundtrack nu beschikbaar op streamingdiensten

De betoverende melodieën van Disney Dreamlight Valley zijn nu binnen handbereik, dankzij de beschikbaarheid van de Disney Dreamlight Valley Original Video Game Soundtrack op populaire streamingplatforms zoals Spotify, Apple Music, Amazon Music Unlimited en Pandora. Luister altijd en overal naar je favoriete muzieknummers uit de game en dompel jezelf onder in de boeiende wereld van Dreamlight Valley.

Conclusie

Kortom: de Rift In Time-uitbreiding voor Disney Dreamlight Valley is een bewijs van de toewijding van de game om spelers spannende avonturen en nieuwe inhoud te bieden. Met nieuwe biomen, personages, functies en het boeiende Scramblecoin-bordspel is er voor elke speler iets om van te genieten. Update 8, de contentroadmap voor 2024, de komende Disney Dreamlight Valley Arcade Edition en de beschikbaarheid van de originele soundtrack dragen allemaal bij aan de opwinding. Disney Dreamlight Valley blijft spelers boeien met zijn magische wereld, en de toekomst ziet er rooskleurig uit voor dit betoverende spel.

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen die spelers kunnen hebben over de Rift In Time-uitbreiding van Disney Dreamlight Valley en andere updates:

 • 1. Wanneer komt de Rift In Time-uitbreiding uit?
  • De uitbreiding gaat live op 5 december 2023 en Act 1 is beschikbaar bij de lancering.
 • 2. Wat zijn de nieuwe biomen die tijdens de uitbreiding worden geïntroduceerd?
  • De uitbreiding introduceert drie nieuwe biomen: Ancient’s Landing, de Glittering Dunes en de Wild Tangle.
 • 3. Wat is de Koninklijke Zandloper-tool en hoe werkt deze?
  • De Koninklijke Zandloper is een tijdmanipulerend hulpmiddel waarmee spelers de loop van de gebeurtenissen in het spel kunnen veranderen en een uniek gameplay-element kunnen toevoegen.
 • 4. Vertel me meer over Scramblecoin, het nieuwe bordspel.
  • Scramblecoin is een in-game bordspel waarin spelers het opnemen tegen Disney- en Pixar-dorpelingen om op personages geïnspireerde beeldjes en munten te verzamelen.
 • 5. Wat kunnen we verwachten van Update 8, The Pumpkin King Returns?
  • Update 8 introduceert Jack Skellington, een nieuw Star Path en een multiplayer-functie, die allemaal op 5 december samen met de uitbreiding worden gelanceerd.