Disney Dreamlight Valley


Disney Dreamlight Valley

Disney Dreamlight Valley is een kruising tussen een life-sim en een avonturenspel, rijk aan missies, verkenningen en boeiende activiteiten met oude en nieuwe Disney- en Pixar-vrienden.

Eens een idyllisch land, was Dreamlight Valley een plek waar Disney- en Pixar-personages in harmonie leefden – tot de Forgetting. Nachtdoornen groeiden over het land en verbraken de prachtige herinneringen aan deze magische plek. Omdat ze nergens anders heen konden, trokken de hopeloze bewoners van Dreamlight Valley zich terug achter gesloten deuren in het Dream Castle.

Nu is het aan jou om de verhalen van deze wereld te ontdekken en de magie terug te brengen naar Dreamlight Valley!

Ontdek de geheimen van Dreamlight Valley

Bevrijd het Dream Castle uit de verraderlijke greep van de Forgetting en ontgrendel de unieke rijken van geliefde Disney- en Pixar-personages. Elk rijk heeft zijn eigen uitdagingen, met puzzels om op te lossen en vrienden om mee terug te nemen naar Dreamlight Valley. Bevrijd het Dream Castle uit de greep van de Forgetting en ontgrendel de rijken van grote koninginnen en koningen zoals Anna en Simba. Elk rijk bevat unieke uitdagingen met puzzels om op te lossen in de zoektocht om vriendschap terug te brengen naar de vallei.

Je begint je avontuur in de vallei, maar je reis brengt je naar het oneindige… en verder! Ontdek wat er opdoemt in het Forest of Valor en trotseer de diepste grotten terwijl je de uitdagingen aangaat van iconische Disney- en Pixar-helden en -schurken. Wie weet wie – of wat – je zou kunnen ontdekken.

Smeed vriendschappen met Disney- en Pixar-personages

Tuin met WALL•E, kook met Remy of ontspan en vis met Goofy. Wat is een betere manier om de vallei te verzamelen, te knutselen en opnieuw op te bouwen dan met een vriend! Van mooie prinsessen tot snode schurken, elke inwoner van Dreamlight Valley brengt zijn eigen verhaallijn, speurtochten en beloningen mee. Ontmoet elkaar in dagelijkse hangouts en maak vrienden met enkele van je favoriete Disney- en Pixar-personages.

Herstel de vallei in zijn vroegere glorie

Bevrijd de Valley uit de greep van de Forgetting en breng Dreamlight Valley terug naar zijn vroegere grootsheid door het van jou te maken. In Dreamlight Valley kun je de perfecte buurt bouwen die helemaal bij jou past met een volledig aanpasbare lay-out, creatieve landschapsarchitectuur en duizenden decoratieve items.

Ga je je vestigen op het strand naast Moana, of bel je Buzz Lightyear je buurman in de Plaza?

Laat je Disney-stijl zien

Breng je innerlijke prinses, schurk of Disney-grens naar boven! Stel unieke outfits samen en versier je huis met duizenden fantastische items. Met de Touch of Magic-tool kun je zelfs je eigen ontwerpen maken met Disney- en Pixar-emblemen!

Met de in-game Camera kun je een selfie maken bij zonsondergang met Rapunzel, een culinaire creatie met Remy of gewoon een moment koesteren.

Een spel in constante evolutie

Nieuwe inhoud betekent dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Ontmoet nieuwe personages in de Valley, bekijk de nieuwste kleding- en meubelcollecties in Scrooge’s Store en voltooi uitdagende in-game-evenementen! Droom zeker regelmatig terug naar Dreamlight Valley om nieuwe avonturen te ontdekken!

Release info - Disney Dreamlight Valley


Release datum
2022-09-06 00:00:00

Uitgever
Gameloft

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACYBE2QF

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, chinese

Genres
adventure, simulation

Nintendo Switch eShop prijzen - Disney Dreamlight Valley