Disney Dreamlight Valley – Al meer dan 1 miljoen spelers

Disney Dreamlight Valley – Al meer dan 1 miljoen spelers

Disney en Gameloft‘s nieuwe lifestyle-game, Disney Dreamlight Valley, ziet er geweldig uit en lijkt populair te zijn bij gamers en Disney-fans.

Het bedrijf heeft vandaag aangekondigd dat sinds het spel 10 dagen geleden uitkwam, meer dan een miljoen mensen het hebben gespeeld. Disney Dreamlight Valley is zelfs nog in vroege toegang en zal pas volgend jaar als een volledige game worden beschouwd. Spelers kunnen echter meteen meedoen als ze het Founder Pack kopen in de eShop of zich abonneren op Xbox Game Pass. Hoe alles uitpakt voor beide bedrijven zal interessant zijn om te zien.

Over Disney Dreamlight Valley

Disney Dreamlight Valley is een mix van een life-sim en een avonturenspel. Het heeft speurtochten, verkenningen en andere leuke dingen die te maken hebben met zowel oude als nieuwe Disney- en Pixar-personages.

Voor het vergeten was Dreamlight Valley een prachtige plek waar Disney- en Pixar-personages in vrede samenleefden. Nachtdoornen groeiden over het hele land en verbraken de banden tussen deze magische plek en zijn goede herinneringen. De hopeloze mensen van Dreamlight Valley konden nergens anders heen, dus verstopten ze zich in het Dream Castle achter gesloten deuren.

Nu is het aan jou om de verhalen van deze wereld te ontdekken en magie terug te brengen naar Dreamlight Valley!

Ontdek wat er gaande is in Dreamlight Valley

Laat het vergeten om het droomkasteel los te laten, en dan kun je de unieke rijken van bekende Disney- en Pixar-personages betreden. Er zijn puzzels om op te lossen en vrienden om mee terug te nemen naar Dreamlight Valley in elk rijk. Haal het vergeten uit het droomkasteel en je kunt de rijken van grote koninginnen en koningen zoals Anna en Simba binnengaan. In de zoektocht om vriendschap terug te brengen naar de vallei, heeft elk rijk zijn eigen uitdagingen en puzzels om op te lossen.

Je avontuur begint in de vallei, maar het brengt je naar het oneindige… en verder! Ontdek wat er zich in het Forest of Valor verbergt en ga diep de grotten in terwijl je de uitdagingen aangaat van beroemde Disney- en Pixar-helden en -schurken. Wie weet wat je zou kunnen vinden of wie je zou kunnen ontmoeten.

Maak vrienden met personages uit Disney en Pixar.

Je kunt een tuin aanleggen met WALL•E, koken met Remy, of ontspannen en vissen met Goofy. Wat is een betere manier om dingen te vinden, dingen te maken en de vallei op te knappen dan met een vriend? Elke persoon die in Dreamlight Valley woont, heeft zijn eigen verhaallijn, missies en beloningen, van mooie prinsessen tot slechteriken. Je kunt elke dag met een aantal van je favoriete Disney- en Pixar-personages rondhangen en vrienden met ze maken.

Breng de vallei terug naar wat het was.

Haal de Valley uit de greep van de Forgetting en breng Dreamlight Valley terug in zijn oude glorie door hem de jouwe te maken. In Dreamlight Valley kun je de perfecte buurt voor je bouwen met een indeling die je op elke gewenste manier kunt veranderen, creatieve landschapsarchitectuur en duizenden items om mee te decoreren.

Wil je op het strand naast Moana wonen of in de Plaza naast Buzz Lightyear?

Laat zien hoe je van Disney houdt

Breng je innerlijke prinses, slechterik of Disney-personage naar boven. Stel unieke outfits samen en versier je huis met tienduizenden coole dingen. Je kunt zelfs je eigen ontwerpen maken met Disney- en Pixar-stickers en de Touch of Magic-tool.

Met de in-game Camera kun je een foto maken van jezelf met Rapunzel bij zonsondergang, een gerecht dat je met Remy hebt gemaakt, of gewoon een moment om nooit te vergeten.

Een spel dat altijd verandert

Met nieuwe inhoud is er altijd iets nieuws om naar te kijken. Ontmoet nieuwe mensen in de Valley, bekijk de nieuwste kleding en meubels in Scrooge’s Store en neem deel aan moeilijke in-game-evenementen! Zorg ervoor dat je vaak in je dromen terugkeert naar Dreamlight Valley om nieuwe avonturen te beleven.