Disney Dreamlight Valley DreamSnaps-update: wekelijkse uitdagingen en prijzen

Disney Dreamlight Valley DreamSnaps-update: wekelijkse uitdagingen en prijzen

Samenvatting:

Disney Dreamlight Valley introduceert de langverwachte DreamSnaps-update, boordevol spannende functies om spelers op een geheel nieuwe manier te betrekken. Het hoogtepunt van deze update zijn de wekelijkse, community-brede foto-uitdagingen met DreamSnaps, waar spelers hun creativiteit kunnen laten zien en kunnen strijden om fantastische beloningen, waaronder maanstenen, meubels en kledingstukken. Spelers moeten er echter rekening mee houden dat Touch of Magic-kleding en -meubels niet compatibel zijn met DreamSnaps-inzendingen om een ​​gelijk speelveld voor iedereen te garanderen.

Een andere spannende toevoeging aan de Valley is de komst van Vanellope, die een aantal heerlijke Friendship Quests en exclusieve items meebrengt die spelers kunnen verdienen. Met name het zwevende energieverbruik van Vanellope is geoptimaliseerd, waardoor spelers een aangenamere ervaring hebben. Daarnaast heeft het ontwikkelingsteam de video-opnamefunctie op de Nintendo Switch uitgeschakeld om het aantal crashes te verminderen en de algehele stabiliteit te verbeteren.

De DreamSnaps-update verhelpt ook verschillende bugfixes, waardoor de gameplay-ervaring soepeler verloopt. Scrooge McDuck’s Store-inventaris is opnieuw gebalanceerd om het voorkomen van duplicaten te verminderen, waarbij verdere aanpassingen worden onderzocht voor toekomstige updates. Dit is nog maar het begin van voortdurende inspanningen om de prestaties van de game te verbeteren en spelers een ongeëvenaarde ervaring in Disney Dreamlight Valley te bieden.


DreamSnaps-update: wekelijkse uitdagingen en prijzen

Disney Dreamlight Valley, de betoverende virtuele wereld waar miljoenen mensen van houden, staat op het punt de game-ervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen met de nieuwste update, “DreamSnaps”. Deze langverwachte update introduceert een spannende multiplayer-functie die spelers aanmoedigt om hun creativiteit te laten zien en deel te nemen aan vriendschappelijke competitie door middel van wekelijkse foto-uitdagingen. Door deel te nemen aan DreamSnaps kunnen spelers allerlei aantrekkelijke prijzen verdienen, waaronder maanstenen, prachtige meubelstukken en stijlvolle kledingstukken. Het is tijd om je camera’s te pakken en je klaar te maken voor een onvergetelijke reis door DreamSnaps!

video
play-rounded-fill

DreamSnaps-updatefuncties

Wekelijkse foto-uitdagingen en beloningen

De kern van de DreamSnaps-update ligt in de spannende wekelijkse foto-uitdagingen. Elke week krijgen spelers creatieve aanwijzingen en thema’s te zien, die hen aanmoedigen om de magie van Dreamlight Valley door hun lenzen vast te leggen. Of het nu gaat om een ​​schilderachtig landschap, een hartverwarmend moment tussen personages of een artistieke opstelling van meubels, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deelnemers krijgen de kans om hun artistieke flair te ontplooien en te strijden voor fantastische beloningen.

Incompatibiliteit met specifieke kleding en meubels

Hoewel DreamSnaps een leuke en inclusieve omgeving voor alle spelers belooft, zijn er enkele beperkingen van toepassing om eerlijke concurrentie te garanderen. Touch of Magic-kleding en -meubels, bekend om hun betoverende ontwerpen, zijn niet compatibel met DreamSnaps-inzendingen. Deze maatregel is bedoeld om eventuele voordelen van het gebruik van exclusieve items te voorkomen en ervoor te zorgen dat iedereen op gelijke voet kan concurreren.

Vanellope’s vriendschapsmissies en verbeterde zweefefficiëntie

Als onderdeel van de DreamSnaps-update zullen spelers verheugd zijn om Vanellope in de Valley te verwelkomen. Dit geliefde personage brengt een reeks spannende Friendship Quests met zich mee waar spelers aan kunnen beginnen. Ga met Vanellope mee op spannende avonturen, bouw sterkere banden op met andere personages en ontgrendel onderweg exclusieve beloningen.

Bovendien heeft het ontwikkelingsteam aandacht besteed aan de feedback van spelers en aanzienlijke verbeteringen aangebracht aan het zweefvermogen van Vanellope. Spelers kunnen nu genieten van een efficiëntere zweefervaring, waarbij het energieverbruik met ongeveer 80% is verminderd. Deze verbetering geeft spelers meer controle en vrijheid terwijl ze door de betoverende landschappen van Dreamlight Valley trekken.

Nintendo Switch Video Capture uitgeschakeld voor verbeterde stabiliteit

Om incidentele crashes op de Nintendo Switch aan te pakken, is de video-opnamefunctie die in de hardware is ingebouwd, tijdelijk uitgeschakeld. Door deze maatregel kan het ontwikkelingsteam zich concentreren op het verbeteren van de prestaties en stabiliteit van de game. Wees gerust, het vastleggen van gedenkwaardige momenten in Dreamlight Valley is nog steeds mogelijk via alternatieve methoden, zoals capture cards en screenshot capture, die onaangetast blijven.

Algemene stabiliteitsverbeteringen en voorraadherstel

Naast het aanpakken van crashpercentages, introduceert de DreamSnaps-update algemene stabiliteitsverbeteringen op alle platforms, wat zorgt voor een soepelere en aangenamere game-ervaring voor alle spelers. De inventaris van Scrooge McDuck’s Store heeft ook een kleine herschikking gekregen om de kans te verkleinen dat er dubbele items verschijnen. Hoewel dit een voorlopige aanpassing is, zet het ontwikkelingsteam zich in voor verder onderzoek en mogelijke wijzigingen voor toekomstige updates om de algehele gameplay-ervaring te verbeteren.

Bugfixes en prestatieverbeteringen

De DreamSnaps-update bevat ook een uitgebreide lijst met bugfixes om bekende problemen in de game op te lossen. Enkele van de belangrijkste bugfixes zijn:

  • Weergave van paden met vaste randen
    • Bepaalde begrensde paden werden weergegeven met omgedraaide randen wanneer ze in de vallei werden geplaatst. Dit probleem is grondig aangepakt om een ​​goede uitlijning en visuele consistentie te garanderen.
  • Visuele en naam komen niet overeen in Scrooge McDuck’s Store
    • Een probleem waardoor afbeeldingen en namen van bepaalde items niet overeenkwamen in Scrooge McDuck’s Store is succesvol opgelost. Spelers kunnen nu met vertrouwen winkelen, wetende dat de items nauwkeurig overeenkomen met hun beschrijvingen.
  • Hangen met Fairy Godmother
    • Spelers kunnen nu ongehinderd rondhangen met Fairy Godmother. Deze oplossing zorgt ervoor dat interacties met personages soepel en zonder onderbreking verlopen.
  • “The Remembered” Quest-nummer
    • Een probleem waardoor spelers The Forgotten niet konden vinden na een spelcrash tijdens de zoektocht “The Remembered”, is opgelost. Spelers kunnen hun missies nu zonder enige belemmering hervatten.
  • “Bibbidi-Bobbidi-Oeps” Quest-nummer
    • Een storing waardoor spelers tijdens de “Bibbidi-Bobbidi-Oops”-zoektocht geen verzamelde materialen aan Fairy Godmother konden geven, is verholpen. Spelers kunnen nu soepel door de betoverende reis gaan.
  • “Hakuna Matata” Quest-uitgave
    • Een frustrerend probleem waardoor de ontspannende oase tijdens de “Hakuna Matata”-zoektocht verdween, is verholpen. Spelers kunnen nu genieten van ononderbroken gameplay en hun avonturen voortzetten.
  • Uitgave van de zoektocht ‘Een verhaal ontspruiten’
    • Een probleem dat voortgang in de zoektocht “Sprouting a Story” verhinderde als het verhalenboek aan WALL·E werd gegeven in de biomen Dazzle Beach of Glade of Trust, is opgelost. Spelers kunnen de zoektocht nu naadloos voltooien, ongeacht hun keuzes.
  • “Een belangrijke avond in het restaurant” Quest-nummer
    • Een glitch waardoor spelers geen interactie konden hebben met het serviceluik tijdens de quest “An Important Night at the Restaurant” is verholpen. Spelers kunnen zich nu volledig onderdompelen in dit culinaire avontuur.
  • Zachte vergrendeling op bewerkingsmodus schakelen
    • Switch-spelers kwamen af ​​en toe een soft lock tegen als ze de bewerkingsmodus probeerden te verlaten nadat ze hun vallei voor een langere periode hadden bewerkt. Dit probleem is opgelost en zorgt voor een soepele bewerkingservaring.
  • Rapunzels zomerzonnejurk en parelketting met zwanenveer
    • Een probleem waardoor Raponsje’s Summer Sundrop-jurk en de Swan-feather Pearl-ketting in het Touch of Magic-gereedschap verschijnen, is opgelost. Aangepaste ontwerpen die met deze items zijn gemaakt, worden verwijderd om de balans en consistentie te behouden.
  • Questies volgen vanuit het menu
    • Spelers kunnen nu gemakkelijk en zonder problemen hun Quests volgen vanuit het menu. Deze oplossing stroomlijnt de gameplay-ervaring en zorgt ervoor dat spelers georganiseerd blijven.
  • Avatar poseert in fotomodus
    • Een probleem waardoor spelers de pose van hun avatar in de fotomodus niet konden veranderen bij het verwelkomen van een nieuw personage in de vallei, is verholpen. Spelers kunnen nu hun favoriete poses aannemen en gekoesterde momenten vastleggen.
  • Vissen Minigame Input Display
    • De verkeerde invoer die op het scherm werd weergegeven tijdens de visminigame is verholpen. Spelers kunnen nu genieten van een naadloze en meeslepende viservaring.
  • Lokalisatie en visuele/geluidsoplossingen
    • Verschillende lokalisatieproblemen, evenals visuele en geluidsinconsistenties, zijn opgelost om een ​​gepolijste en plezierige game-ervaring voor spelers over de hele wereld te garanderen.
  • Aanvullende bugfixes en prestatiestabiliteitsverbeteringen
    • De DreamSnaps-update bevat ook tal van extra bugfixes, optimalisaties en prestatiestabiliteitsverbeteringen. Deze inspanningen weerspiegelen de toewijding van het ontwikkelingsteam om de game voortdurend te verbeteren.
Conclusie

De DreamSnaps-update in Disney Dreamlight Valley opent een wereld van mogelijkheden voor spelers om hun creativiteit te uiten, te strijden in vriendschappelijke uitdagingen en nieuwe avonturen aan te gaan met Vanellope. De geoptimaliseerde hovering, bugfixes en prestatieverbeteringen verbeteren de algehele gameplay-ervaring verder, zodat spelers zich volledig kunnen onderdompelen in de betoverende wereld van Dreamlight Valley. Met voortdurende inspanningen om spelers de best mogelijke game-ervaring te bieden, blijft Disney Dreamlight Valley een betoverend digitaal paradijs voor spelers van alle leeftijden.

Veelgestelde vragen
  • 1. Kan ik deelnemen aan DreamSnaps-uitdagingen met Touch of Magic-items?
    • Nee, om eerlijke concurrentie te garanderen, zijn Touch of Magic-kleding en -meubels niet compatibel met DreamSnaps-inzendingen. Deze maatregel zorgt voor een gelijk speelveld voor alle spelers.
  • 2. Hoe krijg ik toegang tot Vanellope’s Friendship Quests?
    • Zodra de DreamSnaps-update live is, wordt Vanellope in de Valley geladen. Spelers kunnen aan haar vriendschapsmissies beginnen en exclusieve beloningen verdienen door met haar te communiceren.
  • 3. Is de video-opnamefunctie permanent uitgeschakeld op de Nintendo Switch?
    • Nee, de video-opnamefunctie is tijdelijk uitgeschakeld om crashfrequenties aan te pakken. Spelers kunnen nog steeds screenshots en video’s maken met capture-kaarten en screenshot capture op de Switch.
  • 4. Zal de inventaris van Dagobert Duck’s Store in de toekomst verder worden geherbalanceerd?
    • Ja, de huidige herschikking is een voorlopige aanpassing. Het ontwikkelingsteam onderzoekt actief verdere aanpassingen voor toekomstige updates.
  • 5. Hoe vaak veranderen DreamSnaps-uitdagingen?
    • DreamSnaps-uitdagingen worden wekelijks vernieuwd, waardoor spelers spannende nieuwe prompts en thema’s krijgen om hun creativiteit te laten zien en beloningen te verdienen.