Disney Dreamlight Valley onthuld

Disney Dreamlight Valley onthuld

Disney Dreamlight Valley, een gratis te spelen levenssimulatie-avonturenspel, is onthuld door Gameloft. Het wordt in 2023 uitgebracht op Nintendo Switch, maar deze zomer zal een Early Access-versie beschikbaar zijn als onderdeel van een Founder’s Pack.

video

Over Disney Dreamlight Valley

Na aankomst in de droomwereld van Dreamlight Valley, beginnen spelers aan een intrigerend avontuur om een ​​eens idyllische stad te repareren die kaal is geworden en geteisterd door Night Thorns als gevolg van een mysterieus voorval dat bekend staat als The Forgetting. Ontdek de intrigerende waarheden die je naar deze nieuwe wereld leiden en verken talloze regio’s die zijn geïnspireerd op klassieke Disney- en Pixar-werelden, terwijl je de beroemde inwoners van de stad helpt hun herinneringen terug te krijgen.

Spelers zullen tijdens dit avontuur personages uit onder meer Mickey & Friends, Disney’s The Lion King, The Little Mermaid en Moana en Disney en Pixar’s Toy Story ontmoeten en vriendschappen sluiten. Dompel jezelf onder in een verscheidenheid aan unieke, geïndividualiseerde verhaallijnen en activiteiten met enkele van de meest memorabele personages van het dorp, zoals het bereiden van verrukkelijke gerechten met Disney-thema in je eigen dorpsrestaurant naast Remy van Disney en Pixar’s Ratatouille, vissen in Goofy’s visgat of groeien groenten in de patch van Wall-garden E.

Spelers kunnen de Disney- en Pixar-steden van hun dromen creëren in verschillende biomen, variërend van de besneeuwde toppen van de Frosted Heights tot de vredige weiden van de Peaceful Meadow en daarbuiten, terwijl ze hun avatars, huizen aanpassen , en dorpen. Een steeds veranderende catalogus van op Disney-prinses geïnspireerde baljurken, met Mickey versierde streetwear, op Frozen geïnspireerde antieke keukenontwerpen en meer zal beschikbaar zijn in de game.

De Nintendo Switch eShop zal Disney Dreamlight Valley aan gaan bieden.

Ad