Disney Dreamlight Valley – Toy Story content komt 6 December

Disney Dreamlight Valley – Toy Story content komt 6 December

Het officiële Twitter-account van Disney Dreamlight Valley heeft onthuld dat de volgende grote inhoudsupdate van de game op 6 december 2022 wordt uitgebracht.

Zoals eerder onthuld door GameLoft, is het nieuwe materiaal gebaseerd op de iconische Toy Story-franchise en bevat het essentiële personages zoals Woody en Buzz Lightyear. Disney Dreamlight Valley is momenteel beschikbaar in Early Access in de Nintendo Switch eShop en binnenkort wordt aanvullende informatie over de Toy Story-content onthuld.

Over Disney Dreamlight Valley

Disney Dreamlight Valley houdt het midden tussen een levenssimulatie en een avonturenspel, boordevol missies, verkenningen en vermakelijke activiteiten met klassieke en nieuwe Disney- en Pixar-personages.

Dreamlight Valley was ooit een prachtige wereld waar Disney- en Pixar-personages vreedzaam naast elkaar leefden – tot het vergeten. Nachtdoornen verspreidden zich over het platteland en verbraken de goede herinneringen die aan deze prachtige plek verbonden waren. Omdat ze nergens anders heen konden, zochten de behoeftige inwoners van Dreamlight Valley hun toevlucht achter de getraliede deuren van het Dream Castle.

Het is nu aan jou om de geheimen van deze wereld te ontrafelen en de betovering van Dreamlight Valley te herstellen!

Ontdek de mysteries van Dreamlight Valley

Bevrijd het Droomkasteel uit de klauwen van het Vergeten en betreed de verschillende rijken van geliefde Disney- en Pixar-personages. Elk rijk heeft zijn eigen reeks obstakels, waaronder raadsels om te voltooien en metgezellen om terug te keren naar Dreamlight Valley. Bevrijd het Droomkasteel uit de klauwen van het Vergeten en krijg toegang tot de Rijken van beroemde koninginnen en koningen zoals Anna en Simba. Elk rijk heeft zijn eigen reeks moeilijkheden en puzzels die moeten worden voltooid in de zoektocht om de vriendschap in de vallei te herstellen.

Je avontuur begint in de vallei, maar je tocht leidt je naar het oneindige… en verder! Verken het Forest of Valor en trotseer de donkerste grotten terwijl je het opneemt tegen beroemde Disney- en Pixar-helden en -schurken. Wie weet wie of wat je tegenkomt.

Maak vrienden met Disney- en Pixar-personages.

Tuinen met WALL•E, koken met Remy of vissen met Goofy. Wat is een betere manier dan met een metgezel om de Vallei te verzamelen, aan te leggen en te herstellen? Elke inwoner van Dreamlight Valley, van mooie prinsessen tot sinistere schurken, heeft zijn eigen verhaallijn, taken en beloningen. Ontmoet enkele van je favoriete Disney- en Pixar-personages in dagelijkse hangouts.

Breng de vallei terug naar zijn vroegere grootsheid.

Door Dreamlight Valley de jouwe te maken, kun je het bevrijden uit de greep van het vergeten en het in zijn oude glorie herstellen. Met een volledig aanpasbare lay-out, innovatieve landschapsarchitectuur en tientallen siervoorwerpen kun je de ideale gemeenschap speciaal voor jou creëren in Dreamlight Valley.

Kies je ervoor om op het strand naast Moana te wonen of in de Plaza dicht bij Buzz Lightyear?

Laat je Disney-stijl zien

Breng je innerlijke Disney-prinses, schurk of borderliner naar boven! Maak unieke kostuums en versier je huis met honderden fascinerende voorwerpen. Je kunt ook je eigen ontwerpen maken met Disney- en Pixar-emblemen met de Touch of Magic-tool!

Bereid je voor om een ​​zonsondergangfoto te maken met Rapunzel, een culinair meesterwerk met Remy, of geniet gewoon van een moment met de in-game camera.

Een constant evoluerend spel

Nieuw materiaal betekent dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Ontmoet nieuwe mensen in de Valley, blader door de nieuwste kleding- en meubelcollecties in Scrooge’s Store en voer moeilijke in-game activiteiten uit! Keer regelmatig terug naar Dreamlight Valley om nieuwe ervaringen op te doen!

Ad