Disney Dreamlight Valley – Update voegt Mirabel, Olaf en meer toe

Disney Dreamlight Valley – Update voegt Mirabel, Olaf en meer toe

Gameloft heeft meer informatie verstrekt over hun plannen om Disney Dreamlight Valley te updaten, waarbij de personages Mirabel uit Encanto en Olaf uit Frozen zullen worden toegevoegd.

Komende updates voor Disney Dreamlight Valley

In de maand februari worden beide personages uitgebracht. Gameloft zal het 100-jarig jubileum van Disney eren met de release van een nieuwe Star Path als onderdeel van dezelfde update.

Daarna, in april, komt er een nieuw rijk gebaseerd op “The Lion King”, evenals de toevoeging van Simba. Daarnaast zal dit een sterrenpad hebben dat Disney-parken eert.

Gameloft is eindelijk begonnen met het geven van hints over wat het bedrijf in petto heeft voor de zomer. De hoeveelheid informatie die nu beschikbaar is, is beperkt, maar we zijn ons ervan bewust dat de plot binnenkort zal worden ontwikkeld en het mysterie van The Forgetting zal worden onthuld. Er wordt ook gezinspeeld op een nieuwe prinses in het verhaal.

Dat is lang niet alles wat er in 2023 zal gebeuren. Daarnaast worden dit jaar multiplayer, nieuwe kleding en patronen, nieuwe thema’s, nieuwe decoraties en meubels en meer geïntroduceerd. Volgens Gameloft zullen er “ontelbare verrassingen zijn bij elk van deze updates, inclusief nieuwe functies en verbeteringen die voortkomen uit de essentiële input van de community die tot nu toe is gegeven.” Gameloft heeft gezegd dat dit het geval zal zijn.

Over Disney Dreamlight Valley

Ontdek een wereld boordevol betovering die Disney is! Terwijl jij en je favoriete Disney- en Pixar-personages samen de ideale community vormen, maak je kennis met een schat aan nieuwe verhalen.

We hopen dat je geniet van je verblijf in Disney Dreamlight Valley! Toon je toewijding aan Disney door een van de verleidelijke speciale kleding aan te trekken ter ere van de aloude thema’s en personages die geassocieerd worden met Disney Parken, zoals Mickey Mouse. Dit Founder’s Pack geeft toegang tot de game en bevat dingen die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Disney Dreamlight Valley is een kruising tussen een levenssimulator en een avonturenspel. Het zit boordevol missies, verkenningen en andere spannende bezigheden en bevat zowel klassieke als moderne Disney- en Pixar-personages.

Vóór The Forgetting was Dreamlight Valley een wereld waar Disney- en Pixar-personages in vrede en liefde samenleefden. Dat veranderde echter allemaal na het vergeten. De aangename herinneringen die aan deze betoverde locatie verbonden waren, werden verbroken toen Night Thorns zich over het land verspreidde. Inwoners van Dreamlight Valley die geen andere keus hadden, zochten hun toevlucht achter gesloten deuren in het Dream Castle, omdat ze nergens anders heen konden.

Jij bent degene die nu de mysteries van dit rijk moet ontrafelen en de betovering van Dreamlight Valley moet herstellen. Veel succes!

Ontgrendel de mysteries van Dreamlight Valley voor uw inzage

Je moet het Dream Castle redden uit de sinistere greep van de Forgetting om toegang te krijgen tot de unieke Realms die worden bewoond door bekende Disney- en Pixar-personages. Elk rijk heeft zijn eigen unieke reeks moeilijkheden, waaronder raadsels om te ontcijferen en metgezellen om te redden en terug te brengen naar Dreamlight Valley. Om de Rijken van beroemde koninginnen en koningen zoals Anna en Simba te openen, moet je eerst het Droomkasteel uit de klauwen van de Vergeten bevrijden en het dan in zijn oude glorie terugbrengen. Tijdens de reis om de vriendschap in de vallei te herstellen, heeft elk rijk zijn eigen reeks moeilijkheden en raadsels die de speler moet overwinnen.

Je reis brengt je naar het oneindige… en verder! Het begint in de vallei, maar het zal je veel verder brengen dan dat! Ontdek welke gevaren er zijn in het Forest of Valor en stel je moed op de proef in de meest verraderlijke grotten van de game terwijl je uitdagingen aangaat van enkele van de meest legendarische Disney- en Pixar-personages. Wie weet wie of wat u tegenkomt tijdens uw zoektocht.

Creëer nieuwe banden met je favoriete Disney- en Pixar-personages

Kweek groenten met WALL-E, maak een maaltijd klaar met REMMY of relax met GOOGLE en vis. Wat is een betere manier om middelen te verzamelen, nieuwe items te maken en de vallei opnieuw te bevolken dan met een metgezel aan je zijde? Elke inwoner van Dreamlight Valley heeft zijn eigen verhaallijn, een reeks doelen om te voltooien en een reeks prijzen om te verdienen. Deze personages variëren van mooie prinsessen tot sinistere schurken. Je kunt vrienden maken met enkele van je favoriete Disney- en Pixar-personages door met ze samen te komen in dagelijkse ontmoetingsplaatsen.

Breng de vallei terug naar de glorie die het ooit had

Door Dreamlight Valley in bezit te nemen, kun je het redden uit de klauwen van de Forgetting en het terugbrengen naar de bekendheid die het ooit had in de wereld. In Dreamlight Valley heb je de mogelijkheid om de ideale gemeenschap te creëren met een plattegrond die op elke gewenste manier kan worden gewijzigd, fantasierijke landschapsarchitectuur en honderden verschillende dingen die als decoratie kunnen worden gebruikt.

Noem je Buzz Lightyear je buurman in de Plaza, of kies je ervoor om je huis op het strand naast Moana te vestigen?

Laat je innerlijke Disney stralen!

Laat je innerlijke prinses, schurk of Disney-grenspersonage naar buiten spelen! Creëer unieke ensembles en versier je huis met tienduizenden unieke objecten. Je kunt ook je eigen ontwerpen maken met Disney- en Pixar-emblemen door gebruik te maken van de Touch of Magic-tool!

Maak je klaar om een ​​moment vast te leggen met de in-game camera, of het nu gaat om een ​​selfie bij zonsondergang met Rapunzel, een gastronomisch meesterwerk met Remy, of gewoon een moment om te koesteren.

Een rollenspel dat altijd verandert

De constante toevoeging van nieuw materiaal zorgt ervoor dat er altijd iets spannends te ontdekken valt. Tijdens het spelen krijg je de kans om met nieuwe NPC’s in de Valley te communiceren, de nieuwste collecties kleding en meubels te shoppen in Scrooge’s Store en moeilijkere in-game uitdagingen aan te gaan. Maak er altijd een punt van om terug te dromen naar Dreamlight Valley, zodat je alle frisse en opwindende dingen kunt ervaren die het te bieden heeft.