Disney Speedstorm – Beauty and the Beast baan

Disney Speedstorm – Beauty and the Beast baan

Gameloft blijft details over Disney Speedstorm druppelen, waarbij onlangs een nog nooit eerder vertoonde baan met het thema Beauty and the Beast is onthuld. Het is behoorlijk herkenbaar, zoals je zou denken, dankzij items zoals theekopjes.

Dit is de meest recente cursus voor het spel. Pirates Island uit Pirates of the Caribbean, Jungle Ruins uit The Jungle Book, een circuit van Monsters Inc. en Mount Olympus uit Hercules, met het Zeus Circuit en Ares Circuit, zijn allemaal eerder gezien.

video
play-rounded-fill

Over Disney Speedstorm

Disney Speedstorm heeft nog veel onbekenden, waaronder de ultieme line-up. Mowgli werd vorige maand aangekondigd voor de game. Baloo werd ook eerder onthuld door Gameloft. Elizabeth Swann, Mulan, Mickey Mouse, Sulley en het Beest zijn allemaal genoemd. Blijf op de hoogte voor meer informatie over de selectie van speelbare personages en muziek.

Drift over hogesnelheidscursussen die zijn geïnspireerd op de werelden van Disney en Pixar in het ultieme op helden gebaseerde racespel. Beheers in dit spectaculaire arcade-racespel van de ontwikkelaars van de Asphalt-serie de individuele talenten van elk personage op het circuit en win!

DISNEY EN PIXAR ZIJN IN VOLLEDIGE STRIJDMODUS.

Kapitein Jack Sparrow, Mulan, Mickey Mouse, Sulley, het Beest en nog veel meer personages passen zich aan en bereiden zich voor op race-oorlogsvoering. Upgrade de nummers van elke racer en maak gebruik van hun verschillende talenten, wat het resultaat van een enkele race en de manier waarop je het spel speelt drastisch kan veranderen!

HERDEFINIEERDE ARCADE RACING

Iedereen kan Disney Speedstorm spelen, maar het leren van vaardigheden en strategieën, zoals het timen van je nitro-boosts, correct driften door bochten en aanpassen aan veranderende koersomgevingen zijn essentieel om elke race te winnen.

HET WAS NOG NOOIT MAKKELIJKER OM SAMEN TE RACEN.

Kies je racer en race alleen over circuits boordevol actie, of neem het op tegen vrienden in lokale en verre multiplayer-games. Je kunt zelfs strijden tegen gamers van over de hele wereld om de titel van online legende.

RACETRACKS GENSPIREERD DOOR DISNEY & PIXAR

Start je motor in een omgeving die is gebaseerd op je favoriete Disney- en Pixar-films. Van de havens van Pirates of the Caribbean’s Pirates Island-track tot de jungles van de Jungle Ruins-kaart van The Jungle Book, en zelfs racen op Mulan’s Great Wall of China of de Scare Floor van Monsters, Inc., je kunt deze werelden verkennen vanuit een nieuwe, fascinerend gezichtspunt dat uitsluitend geschikt is om te racen!

PERSONALISEER NAAR JE WENSEN

Kies de outfit van je favoriete racer, een oogverblindende kartkleuren en laat de verbluffende wielen en vleugels zien met de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van de game!

NIEUWE INHOUD KOMT EROP

Vers seizoensmateriaal is altijd om de hoek, dus de actie stopt nooit. Er zullen regelmatig nieuwe Disney- en Pixar-racers worden uitgebracht, elk met zijn eigen talenten om te leren (of te overwinnen), en er zullen vaak nieuwe cursussen worden toegevoegd om het interessant te houden. Ondersteunende personages, landschappen, aanpassingsopties en verzamelobjecten worden regelmatig toegevoegd, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

Disney Speedstorm wordt deze zomer uitgebracht als een gratis te spelen game voor Nintendo Switch.

Ad