Disney Speedstorm


Disney Speedstorm

Drift in het ultieme op helden gebaseerde gevechtsracespel, dat zich afspeelt op supersnelle circuits die zijn geïnspireerd op de werelden van Disney en Pixar. Beheers de unieke vaardigheden van elk personage op het circuit en claim de overwinning in deze spannende arcade-race-ervaring van de makers van de Asphalt-serie!

DISNEY & PIXAR GO FULL BATTLE RACING

Een ongelooflijke cast van personages, waaronder Captain Jack Sparrow, Mulan, Mickey Mouse, Sulley, the Beast en meer, zijn geschikt en klaar voor racegevechten. Upgrade de statistieken van elke racer en maak optimaal gebruik van hun unieke vaardigheden die de uitkomst van een enkele race kunnen beïnvloeden en de manier waarop je het spel speelt drastisch kunnen veranderen!

ARCADE RACING OPNIEUW GEDEFINIEERD

Iedereen kan Disney Speedstorm oppikken en spelen, maar het beheersen van vaardigheden en technieken zoals het timen van je nitro-boosts, nauwkeurig door bochten driften en aanpassen aan dynamische circuitomgevingen zijn cruciaal om elke race te domineren.

Samen racen WAS NOG NOOIT MAKKELIJKER

Kies je racer en race solo door circuits boordevol actie, of daag vrienden uit in lokale en externe multiplayer-modi. Je kunt het zelfs opnemen tegen spelers van over de hele wereld om een ​​online legende te worden.

DISNEY- & PIXAR-GENSPIREERDE RACETRACKS

Start je motor in omgevingen die zijn geïnspireerd op enkele van je favoriete Disney- en Pixar-films. Van de dokken van Pirates of the Caribbean’s Pirates Island-track tot de wildernis van de Jungle Ruins-kaart van The Jungle Book, en zelfs racen op de Chinese muur zelf vanuit Mulan of de Scare Floor van Monsters, Inc., je kunt deze werelden ervaren vanaf een fris, opwindend perspectief dat speciaal is afgestemd op racen!

AANPASSEN AAN UW EIGEN STIJL

Kies het pak van je favoriete racer, een flitsende kartkleuren en pronk met stijlvolle wielen en vleugels — dit alles en meer is mogelijk met de uitgebreide aanpassingsfuncties in de game!

NIEUWE CONTENT OP JOUW MANIER RACEN

De actie vertraagt ​​nooit dankzij verse seizoensinhoud die altijd om de hoek is. Er worden regelmatig nieuwe Disney- en Pixar-racers toegevoegd, waarmee je speciale vaardigheden kunt beheersen (of overwinnen), en er zullen vaak unieke circuits worden gemaakt om nieuwe strategie in de mix te pompen. Ondersteunende personages, omgevingen, aanpassingsopties en verzamelobjecten komen ook regelmatig binnen, dus er is altijd meer te beleven.

Ad

Release info - Disney Speedstorm


Release datum
2023-12-31 00:00:00

Uitgever
Gameloft

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
8

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
action, racing, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Disney Speedstorm

USD 29.99
CAD 39.99
MXN 569.0
ARS 6200.0
BRL 169.9
CLP 26900.0
COP 139900.0
PEN 109.9
Laat me alle prijzen zien!