Disney Speedstorm: gevechtsraces met helden

Disney Speedstorm: gevechtsraces met helden

Samenvatting:

Disney Speedstorm is het ultieme op helden gebaseerde gevechtsracespel dat spelers meeneemt op een spannende arcade-race-ervaring. De game speelt zich af op supersnelle circuits die zijn geïnspireerd op Disney- en Pixar-werelden en bevat een ongelooflijke cast van personages, waaronder Mulan, Mickey Mouse, Sulley, Baloo, Captain Jack Sparrow en the Beast, klaar voor racegevechten. Omdat elk personage over unieke vaardigheden en capaciteiten beschikt, moeten spelers ze allemaal onder de knie krijgen om de overwinning te claimen.


Over Disney Speedstorm

In Disney Speedstorm kan iedereen spelen, maar het beheersen van vaardigheden en technieken zoals het timen van nitro-boosts, nauwkeurig driften door bochten en aanpassen aan dynamische baanomgevingen zijn cruciaal om elke race te domineren. De game biedt verschillende spelmodi, waaronder solo, lokale multiplayer en online multiplayer, waarin spelers het kunnen opnemen tegen andere spelers van over de hele wereld om een ​​online legende te worden.

De tracks in Disney Speedstorm zijn geïnspireerd op enkele van de meest geliefde Disney- en Pixar-films, waaronder Pirates of the Caribbean, The Jungle Book en Monsters, Inc. Elke track biedt een nieuw, opwindend perspectief dat speciaal is afgestemd op racen. Spelers kunnen deze werelden op een nieuwe en opwindende manier ervaren, en dat allemaal terwijl ze door actievolle circuits racen.

De game biedt uitgebreide aanpassingsfuncties, waardoor spelers het pak van hun favoriete racer, een flitsende kart-livrei kunnen kiezen en kunnen pronken met stijlvolle wielen en vleugels. Naarmate spelers vorderen in het spel, kunnen ze de statistieken van elke racer upgraden en hun unieke vaardigheden optimaal benutten, wat de uitkomst van een enkele race beïnvloedt en de manier waarop ze het spel spelen ingrijpend verandert.

Disney Speedstorm biedt ook verse seizoenscontent, waarbij regelmatig nieuwe Disney- en Pixar-racers worden toegevoegd, elk met speciale vaardigheden die spelers onder de knie moeten krijgen (of overwinnen). Er worden ook vaak unieke tracks gemaakt, waardoor nieuwe strategie in de mix wordt gepompt. Ondersteunende personages, omgevingen, aanpassingsmogelijkheden en verzamelobjecten worden ook regelmatig toegevoegd, waardoor spelers een steeds evoluerende game-ervaring krijgen.

Voor spelers die hun game-ervaring naar een hoger niveau willen tillen, biedt Disney Speedstorm Founder’s Packs, beschikbaar in de Switch eShop. Er zal op een later tijdstip ook een gratis te spelen versie van de game worden uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Spelfuncties

Tekens

Disney Speedstorm heeft een indrukwekkende line-up van personages uit verschillende Disney- en Pixar-films. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en capaciteiten die spelers moeten beheersen om de overwinning te claimen. Enkele opvallende personages in het spel zijn Mulan, Mickey Mouse, Sulley, Baloe, Captain Jack Sparrow en het Beest.

Spelers kunnen ook de statistieken van elk personage upgraden en hun unieke vaardigheden optimaal benutten om de uitkomst van een enkele race te beïnvloeden en de manier waarop ze het spel spelen ingrijpend te veranderen. Daarnaast kunnen spelers ook hun favoriete racepak kiezen, een flitsende kart-livrei en stijlvolle wielen en vleugels laten zien, waardoor de aanpassingsmogelijkheden van de game uitgebreid zijn.

Nummers

De circuits van Disney Speedstorm zijn geïnspireerd op enkele van de meest geliefde Disney- en Pixar-films, zoals Pirates of the Caribbean, The Jungle Book en Monsters, Inc. Elk circuit biedt een nieuw, opwindend perspectief dat speciaal is afgestemd op racen. Spelers kunnen deze werelden op een nieuwe en opwindende manier ervaren, en dat allemaal terwijl ze door actievolle circuits racen.

Modi

De game biedt verschillende modi, waaronder solo, lokale multiplayer en online multiplayer. In de solo-modus kunnen spelers zichzelf uitdagen en hun racevaardigheden perfectioneren. In de lokale multiplayer-modus kunnen spelers hun vrienden en familie uitdagen voor spannende racecompetities. Tot slot kunnen spelers in de online multiplayer-modus het opnemen tegen andere spelers van over de hele wereld en een online legende worden.

Oprichterspakketten en gratis te spelen

Disney Speedstorm biedt Founder’s Packs, beschikbaar in de Switch eShop. Deze pakketten bieden spelers toegang tot exclusieve inhoud en functies, waardoor ze een voorsprong hebben op andere spelers. Voor degenen die de voorkeur geven aan een gratis te spelen optie, zal er een versie van de game op een later tijdstip worden uitgebracht.

Uitgebreide aanpassingsfuncties

In Disney Speedstorm kunnen spelers hun racers aanpassen met een verscheidenheid aan opties, waaronder het kiezen van het pak van hun favoriete racer, een flitsende kart-livrei en stijlvolle wielen en vleugels. Naarmate spelers vorderen in het spel, kunnen ze ook de statistieken van elke racer upgraden en hun unieke vaardigheden optimaal benutten.

De aanpassingsfuncties in Disney Speedstorm bieden spelers de mogelijkheid om hun racers uniek en gepersonaliseerd te maken, waardoor het spel nog meeslepender wordt.

Vers seizoensmateriaal

Disney Speedstorm biedt regelmatig nieuwe seizoenscontent, waarbij regelmatig nieuwe Disney- en Pixar-racers worden toegevoegd, elk met speciale vaardigheden die spelers onder de knie moeten krijgen (of overwinnen). De game biedt ook unieke tracks, waardoor spelers nieuwe uitdagingen en kansen krijgen om strategieën te bedenken.

Daarnaast worden ook regelmatig ondersteunende personages, omgevingen, aanpassingsmogelijkheden en verzamelobjecten toegevoegd, waardoor spelers een steeds evoluerende game-ervaring krijgen.

Conclusie

Disney Speedstorm is een unieke racegame die fans van Disney- en Pixar-werelden een spannende arcade-achtige ervaring biedt. Met een indrukwekkende line-up van personages, dynamische tracks en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden biedt de game spelers een meeslepende en boeiende ervaring. De regelmatige toevoeging van nieuwe seizoensinhoud zorgt ervoor dat de game fris en spannend blijft, met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om strategieën te bedenken.

Veelgestelde vragen
  • Is Disney Speedstorm beschikbaar op andere platformen naast de Switch?
    • Momenteel is Disney Speedstorm alleen beschikbaar op de Switch.
  • Hoe vaak wordt er nieuwe content toegevoegd aan Disney Speedstorm?
    • Er wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd aan Disney Speedstorm, waardoor spelers nieuwe seizoenscontent, nieuwe tracks, ondersteunende personages, omgevingen, aanpassingsmogelijkheden en verzamelobjecten krijgen.
  • Kan ik Disney Speedstorm spelen in de modus voor één speler?
    • Ja, Disney Speedstorm biedt de solomodus, waarin spelers zichzelf kunnen uitdagen en hun racevaardigheden kunnen perfectioneren.
  • Zijn er microtransacties in Disney Speedstorm?
    • Ja, Disney Speedstorm biedt microtransacties voor spelers die hun game-ervaring willen verbeteren.
  • Kan ik Disney Speedstorm spelen met mijn vrienden en familie?
    • Ja, Disney Speedstorm biedt een lokale multiplayer-modus, waarmee spelers hun vrienden en familie kunnen uitdagen voor spannende racecompetities. De game biedt ook een online multiplayer-modus, waardoor spelers het kunnen opnemen tegen andere spelers van over de hele wereld en een online legende kunnen worden.