Disney Speedstorm komt deze zomer

Disney Speedstorm komt deze zomer

Disney en Gameloft kondigen aan dat de gratis te spelen Disney-racegame, Disney Speedstorm, deze zomer wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. De firma’s hadden eerder niet aangegeven op welke platforms de game beschikbaar zal zijn, maar nu is onthuld dat deze beschikbaar zou zijn op alle bestaande platforms.

video
play-rounded-fill

Over Disney Speedstorm

Pixar en Disney Full Battle Racing – Een verbazingwekkend ensemble van personages, waaronder Captain Jack Sparrow, Mulan, Mickey Mouse, Sulley, the Beast en meer, kleden zich aan en bereiden zich voor op raceconflicten. Upgrade de nummers van elke racer en maak optimaal gebruik van hun verschillende talenten, wat het resultaat van een enkele race kan beïnvloeden en je gameplay drastisch kan veranderen!

Arcade Racing opnieuw definiëren – Iedereen kan Disney Speedstorm spelen, maar het leren van vaardigheden en strategieën zoals het timen van je nitro-boosts, correct door bochten afdrijven en reageren op verschillende baanomgevingen zijn essentieel om elke race te overwinnen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om samen te racen — Kies je racer en race in je eentje door circuits boordevol actie, of daag vrienden uit in lokale en verre multiplayer-games. Je kunt zelfs strijden tegen gamers van over de hele wereld om een ​​online legende te worden.

Racetracks geïnspireerd door Disney en Pixar — Start je motor in een omgeving die is gebaseerd op je favoriete Disney- en Pixar-film. Van de dokken van Pirates of the Caribbean’s Pirates Island-track tot de jungles van de Jungle Ruins-kaart van The Jungle Book, en zelfs racen op de Chinese muur zelf vanuit Mulanor the Scare Floor van Monsters, Inc., je kunt deze werelden ervaren vanuit een nieuw en opwindend perspectief speciaal ontworpen voor racen!

Personaliseer naar je eigen smaak – Kies het kostuum van je favoriete racer, een oogverblindende kartkleurstelling en pronk met prachtige wielen en vleugels – dit alles en meer is beschikbaar dankzij de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van de game!

Er komt nieuwe content aan — De actie stopt nooit, omdat er altijd nieuw seizoensmateriaal in de maak is. Nieuwe Disney- en Pixar-racers zullen regelmatig worden geïntroduceerd, met specifieke talenten die je kunt leren (of overwinnen), en er zullen regelmatig nieuwe cursussen worden gebouwd, waarbij nieuwe strategieën in de mix worden geïnjecteerd. Ondersteunende personages, landschappen, aanpassingsopties en verzamelobjecten zullen ook regelmatig worden toegevoegd, dus er zal altijd iets nieuws te ontdekken zijn.