Disney Speedstorm – Monsters Inc karakters en track

Disney Speedstorm – Monsters Inc karakters en track

Disney Speedstorm krijgt een nieuwe set Monsters, Inc.-personages en een nummer gebaseerd op de film.

Mike Wazowski, James Sullivan, Randall Boggs en Celia zitten allemaal in de racer. Er zijn enkele bekende plaatsen op de baan, zoals het Door Warehouse.

video
play-rounded-fill

Over Disney Speedstorm

Drift in de ultieme op helden gebaseerde gevechtsracegame, die zich afspeelt op supersnelle circuits die zijn geïnspireerd op de werelden van Disney en Pixar. Beheers de unieke vaardigheden van elk personage op het circuit en win in dit spannende arcade-racespel van de makers van de Asphalt-serie!

DISNEY & PIXAR GO FULL BATTLE RACING

Personages als Captain Jack Sparrow, Mulan, Mickey Mouse, Sulley, the Beast en nog veel meer maken zich op voor een racegevecht. Upgrade de statistieken van elke racer en gebruik hun unieke vaardigheden in je voordeel. Deze kunnen de uitkomst van een enkele race en de manier waarop je het spel speelt enorm veranderen.

ARCADE RACING OPNIEUW GEDEFINIEERD

Iedereen kan Disney Speedstorm oppakken en spelen, maar om elke race te winnen, moet je vaardigheden en technieken beheersen, zoals wanneer je je nitro-boosts moet gebruiken, hoe je door bochten moet driften en hoe je je kunt aanpassen aan veranderende circuitomgevingen.

Samen racen was nog nooit zo eenvoudig

Je kunt zelf je racer kiezen en door circuits boordevol actie racen, of je kunt tegen je vrienden racen in zowel lokale als externe multiplayer-modi. Je kunt zelfs tegen mensen van over de hele wereld spelen als je online een legende wilt worden.

DISNEY & PIXAR GENSPIREERDE RACETRACKS

Start uw auto op plaatsen die u doen denken aan enkele van uw favoriete Disney- en Pixar-films. Van de dokken van Pirates of the Caribbean’s Pirates Island-track tot de wildernis van de Jungle Ruins-kaart van The Jungle Book, en zelfs racen op de Grote Muur van China vanuit Mulan of de Scare Floor van Monsters, Inc., je kunt deze werelden ervaren vanuit een nieuw en opwindend raceperspectief!

WIJZIG HET AAN UW STIJL

Met de vele aanpassingsmogelijkheden van de game kun je onder andere de outfit van je favoriete racer kiezen, je kart een flitsende verfbeurt geven en pronken met coole wielen en vleugels.

NIEUWE CONTENT DIE RECHTSTREEKS OP JOU WERKT

De actie vertraagt ​​nooit, want er komt altijd nieuwe seizoensinhoud aan. Om de zoveel tijd worden er nieuwe Disney- en Pixar-racers toegevoegd, elk met hun eigen speciale vaardigheden die je moet beheersen (of omzeilen). Er worden ook nieuwe nummers toegevoegd om je nieuwe manieren van spelen te geven. Ondersteunende personages, omgevingen, manieren om aan te passen en verzamelobjecten zullen ook vaak verschijnen, dus er is altijd iets nieuws om te proberen.

De laatste keer dat we het hoorden, zou Disney Speedstorm deze zomer uitkomen, maar nu is het ‘binnenkort’. Ook al was er een gesloten bèta voor de game op pc, we weten nog steeds niet wanneer deze uitkomt. Er komt een Nintendo Switch-versie.

Ad