Disney Speedstorm: Racen op hoge snelheid in magische Disney & Pixar werelden verschijnt in april

Disney Speedstorm: Racen op hoge snelheid in magische Disney & Pixar werelden verschijnt in april

Disney Speedstorm, een racespel boordevol actie met geliefde Disney- en Pixar-personages, wordt op 12 april 2023 uitgebracht voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen Early Access krijgen door een van de Founder’s Packs te kopen, inclusief in-game valuta, exclusieve inhoud en meer. De game biedt een gevarieerde gameplay met unieke karaktervaardigheden, aanpassingsmogelijkheden en seizoensgebonden inhoudsupdates. Doe mee aan zowel lokale als online multiplayer-modi en beheers verschillende technieken om de racebaan te domineren.

video
play-rounded-fill

Racen op hoge snelheid in magische Disney- en Pixar-werelden

Disney Speedstorm, de razendsnelle racegame die zich afspeelt in magische Disney- en Pixar-werelden, maakt zich op voor de release op Switch. Met een ongelooflijke cast van personages, spannende gameplay en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden belooft deze race-ervaring zowel Disney-fans als raceliefhebbers te boeien. Maak je klaar om de unieke vaardigheden van elk personage onder de knie te krijgen, te strijden in zowel lokale als online multiplayer-modi en geniet van regelmatige seizoensgebonden content-updates.

Releasedatum & Founder’s Packs

Vroegtijdige toegang

Disney Speedstorm wordt op 12 april 2023 gelanceerd op de Switch. Vóór de officiële release is de game echter beschikbaar voor Early Access voor spelers die een van de drie Founder’s Packs kopen.

Informatie over het oprichterspakket

De Founder’s Packs bieden exclusieve content en in-game valuta, met drie beschikbare niveaus:

Founder’s Pack: geprijsd op $ 30, dit pakket bevat toegang tot Disney Speedstorm, Mickey Mouse en Donald Duck racer-ontgrendelingen, een extra racer-ontgrendeling naar keuze, 4000 tokens (in-game valuta), 2 Golden Pass-credits, exclusief Founding Ledenracepak en kart-livrei voor Mickey Mouse, Donald Duck en de gekozen racer, evenals een exclusief motto en avatar van de oprichter.

Deluxe Founder’s Pack: dit pakket is beschikbaar voor $ 50 en bevat dezelfde inhoud als het Founder’s Pack, maar met 7000 tokens in plaats van 4000.

Ultimate Founder’s Pack: geprijsd op $ 70, het Ultimate Founder’s Pack bevat 12000 tokens, 3 Golden Pass-credits en kartwielen en -vleugels voor de Donald Duck-kart, naast de inhoud van het Founder’s Pack.

Over Disney Speedstorm

Gameplay-mechanica

Disney Speedstorm is een racegame in arcadestijl met op helden gebaseerde gevechten die zich afspelen op supersnelle circuits die zijn geïnspireerd op Disney- en Pixar-werelden. Spelers moeten de unieke vaardigheden en capaciteiten van elk personage onder de knie krijgen om de overwinning op het circuit te claimen.

Nummers en personages

De game biedt een breed scala aan tracks die zijn geïnspireerd op iconische Disney- en Pixar-films, zoals de Pirates Island-track van Pirates of the Caribbean, de Jungle Ruins-map van The Jungle Book en de Scare Floor van Monsters, Inc. Elke locatie biedt een nieuwe en opwindend perspectief, speciaal ontworpen voor racen.

Een ongelooflijke cast van personages, waaronder Mulan, Mickey Mouse, Sulley, Baloo, Captain Jack Sparrow en the Beast, is beschikbaar voor spelers om uit te kiezen. Elke racer heeft verschillende statistieken en unieke vaardigheden die de uitkomst van een enkele race kunnen beïnvloeden en de manier waarop je het spel speelt kunnen veranderen.

Beheersing van vaardigheden en technieken

Hoewel Disney Speedstorm gemakkelijk te leren en te spelen is, is het beheersen van vaardigheden en technieken cruciaal om elke race te domineren. Spelers moeten leren hun nitro-boosts te timen, nauwkeurig door bochten te driften en zich aan te passen aan dynamische baanomgevingen om uit te blinken in het spel.

Multiplayer-modi

Lokale multiplayer

Disney Speedstorm biedt lokale multiplayer-opties, waardoor vrienden tegen elkaar kunnen racen met behulp van meerdere Switch-consoles in dezelfde kamer.

Multiplayer op afstand

De game ondersteunt ook multiplayer op afstand, waarbij spelers online kunnen strijden tegen hun vrienden, ongeacht hun locatie.

Online competitie

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer competitieve ervaring, biedt Disney Speedstorm online competities tegen spelers van over de hele wereld. Test je vaardigheden en probeer een online legende te worden!

Aanpassingsopties

Racerpakken

Met Disney Speedstorm kunnen spelers het pak van hun favoriete racer kiezen, waardoor ze hun race-ervaring verder kunnen personaliseren.

Kart-kleuren

Pas je kart aan met een flitsende kleurstelling om op te vallen op het circuit en je persoonlijke stijl te laten zien.

Wielen en vleugels

Maak de look van je kart compleet met stijlvolle wielen en vleugels, die flair en uniekheid toevoegen aan je racemachine.

Seizoensgebonden inhoudsupdates

Nieuwe racers en circuits

Disney Speedstorm ontvangt regelmatig updates met nieuwe seizoenscontent. Er worden nieuwe Disney- en Pixar-racers aan het spel toegevoegd, elk met speciale vaardigheden die spelers kunnen beheersen of overwinnen. Bovendien zullen er regelmatig unieke tracks worden geïntroduceerd, waardoor nieuwe strategie en opwinding in het spel worden geïnjecteerd.

Ondersteuning van personages en omgevingen

Naast nieuwe racers en circuits bevatten de seizoensgebonden contentupdates ook ondersteunende personages en nieuwe omgevingen. Deze toevoegingen versterken de meeslepende sfeer van de game en bieden spelers een steeds evoluerende race-ervaring.

Aanpassingsopties en verzamelobjecten

Spelers kunnen uitkijken naar regelmatige updates met nieuwe aanpassingsmogelijkheden en verzamelobjecten. Dit zorgt ervoor dat de game fris en boeiend blijft, aangezien spelers hun racers en karts kunnen blijven personaliseren terwijl ze nieuwe verzamelobjecten ontdekken in de Disney Speedstorm-wereld.

Tips en strategieën

Karaktervaardigheden begrijpen

Elk personage in Disney Speedstorm heeft unieke vaardigheden die kunnen worden gebruikt om een ​​voordeel te behalen tijdens een race. Maak uzelf vertrouwd met de vaardigheden van elk personage en leer hoe u deze effectief kunt gebruiken om uw kansen om te winnen te maximaliseren.

Drifting en nitroboosts onder de knie krijgen

Het beheersen van de kunst van het driften en het timen van je nitro-boosts is essentieel om succes te behalen in Disney Speedstorm. Oefen deze technieken om je racevaardigheden te verbeteren en je kansen op de overwinning te vergroten.

Aanpassen aan dynamische baanomgevingen

Disney Speedstorm beschikt over dynamische baanomgevingen, wat betekent dat de raceomstandigheden tijdens de race kunnen veranderen. Leer u aan te passen aan deze veranderingen en gebruik ze in uw voordeel om de concurrentie een stap voor te blijven.

Conclusie

Disney Speedstorm belooft een spannende toevoeging te worden aan het racegamegenre, met zijn unieke mix van Disney- en Pixar-personages, boeiende gameplay en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Of je nu alleen racet of vrienden uitdaagt in multiplayer-modi, spelers kunnen zich verheugen op een spannende ervaring in magische Disney- en Pixar-werelden. Met regelmatige updates van seizoensinhoud blijft Disney Speedstorm nieuwe en spannende uitdagingen bieden voor racers om te overwinnen.

Veelgestelde vragen
  • V: Wanneer wordt Disney Speedstorm uitgebracht voor Switch?
    • A: Disney Speedstorm wordt op 12 april 2023 uitgebracht voor de Switch.
  • V: Kan ik Disney Speedstorm spelen tijdens Early Access?
    • A: Om Disney Speedstorm tijdens Early Access te spelen, kun je een van de Founder’s Packs kopen, die toegang geven tot de game samen met extra content en in-game valuta.
  • V: Kan ik mijn racer en kart aanpassen in Disney Speedstorm?
    • A: Ja, Disney Speedstorm biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor het pak, de kleurstelling, de wielen en de vleugels van je racer, zodat je een unieke race-ervaring kunt creëren.
  • V: Zijn er multiplayer-modi in Disney Speedstorm?
    • A: Disney Speedstorm biedt zowel lokale als externe multiplayer-modi, evenals online competitie tegen spelers van over de hele wereld.
  • V: Wordt er na de release nieuwe content toegevoegd aan Disney Speedstorm?
    • A: Disney Speedstorm ontvangt regelmatig updates met nieuwe seizoenscontent, waaronder nieuwe racers, circuits, aanpassingsmogelijkheden en meer.