Disney Speedstorm – Silver Screen track

Disney Speedstorm – Silver Screen track

Gameloft heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Disney Speedstorm, waarin de opname van de Silver Screen-track wordt bevestigd. De cursus is gebaseerd op Disney’s klassieke animatiefilm Steamboat Willie. Het zal beschikbaar zijn voor spelers bij de lancering.

Vorige maand werd een Beauty and the Beast-thema voor Disney Speedstorm aangekondigd.

Over Disney Speedstorm

Drift in het ultieme op helden gebaseerde gevechtsracespel, dat zich afspeelt op snelle cursussen die zijn geïnspireerd op de werelden van Disney en Pixar. Beheers in dit spectaculaire arcade-racespel van de ontwikkelaars van de Asphalt-serie de individuele talenten van elk personage op het circuit en win!

DISNEY EN PIXAR DOEN IN VOLLEDIGE STRIJD RACEN

Kapitein Jack Sparrow, Mulan, Mickey Mouse, Sulley, het Beest en andere personages kleden zich aan en maken zich op voor race-actie. Upgrade de nummers van elke racer en maak optimaal gebruik van hun verschillende talenten, wat het resultaat van een enkele race kan beïnvloeden en je gameplay drastisch kan veranderen!

HERDEFINIEERDE ARCADE RACING

Iedereen kan Disney Speedstorm spelen, maar het leren van vaardigheden en strategieën, zoals het timen van je nitro-boosts, correct door bochten afdrijven en reageren op verschillende baanomgevingen zijn essentieel om elke race te overwinnen.

RACEN MET VRIENDEN WAS NOG NOOIT MAKKELIJKER.

Kies je racer en race alleen door banen boordevol actie, of neem het op tegen vrienden in lokale en verre multiplayer-modi. Je kunt zelfs strijden tegen gamers van over de hele wereld om een ​​online legende te worden.

RACETRACKS GENSPIREERD DOOR DISNEY & PIXAR

Start je motor in een omgeving die is gebaseerd op je favoriete Disney- en Pixar-films. Van de havens van Pirates of the Caribbean’s Pirates Island-track tot de jungles van de Jungle Ruins-kaart van The Jungle Book, en zelfs racen op Mulan’s Great Wall of China of de Scare Floor van Monsters, Inc., je kunt deze werelden verkennen vanuit een nieuwe, fascinerend gezichtspunt dat uitsluitend geschikt is om te racen!

PERSONALISEER IN UW STIJL

Kies het kostuum van je favoriete racer, een oogverblindende kartkleur en pronk met prachtige wielen en vleugels – dit alles en meer is beschikbaar dankzij de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van de game!

NIEUWE INHOUD ONDERWEG

De actie stopt nooit, omdat er altijd nieuw seizoensmateriaal op de loer ligt. Nieuwe Disney- en Pixar-racers zullen regelmatig worden geïntroduceerd, met specifieke talenten die je kunt leren (of overwinnen), en er zullen regelmatig nieuwe cursussen worden gebouwd, waarbij nieuwe strategieën in de mix worden geïnjecteerd. Ondersteunende personages, landschappen, aanpassingsopties en verzamelobjecten zullen ook regelmatig worden toegevoegd, dus er zal altijd iets nieuws te ontdekken zijn.

Disney Speedstorm is deze zomer gratis beschikbaar op de Nintendo Switch.

Ad