Disney Speedstorm – Uitgesteld tot 2023

Disney Speedstorm – Uitgesteld tot 2023

Disney Speedstorm is uitgesteld tot 2023, volgens Gameloft. Op sociale media heeft het bedrijf een verklaring afgegeven over het incident. Volgens Gameloft is de beslissing genomen om aan de verwachtingen te voldoen en “een snelle en competitieve race-ervaring te bieden die ze nog jaren zullen blijven spelen.”

Tijdens een Nintendo Direct in februari werd Disney Speedstorm onthuld voor de Nintendo Switch. Het zou deze zomer gebeuren.

video
play-rounded-fill

Over de vertraging van Disney Speedstorm

We hebben hard gewerkt aan het creëren van een ongelooflijke race-ervaring voor Disney Speedstorm, die onze visie belichaamt van de opwindende betovering waar fans van houden in hun favoriete Disney- en Pixar-personages en games. We willen dat toeschouwers worden vermaakt, maar ook dat ze een snelle en competitieve race-ervaring hebben waar ze nog jaren plezier van zullen hebben.

Met dit in gedachten, en na zorgvuldig nadenken, hebben we ervoor gekozen om de wereldwijde lancering van Disney Speedstorm uit te stellen om onze doelen te overtreffen en spelers een meer meeslepende race-ervaring, personalisatie-opties, spelmodi en meer te bieden.< /p>

Fans worden aangemoedigd om met ons mee te gaan op het circuit wanneer Disney Speedstorm in 2023 op pc en consoles komt.

We waarderen alle input en steun die we hebben gekregen van fans die eerder dit jaar aan de bèta hebben deelgenomen, evenals onze sociale volgers. We willen fans op de hoogte houden van ons werk met regelmatige updates over deze functies terwijl we de lancering naderen, dus houd ons in de gaten voor meer in de komende weken!

Over Disney Speedstorm

Drift in het ultieme op helden gebaseerde gevechtsracespel, dat zich afspeelt op snelle banen geïnspireerd door de werelden van Disney en Pixar. Beheers in dit spectaculaire arcade-racespel van de ontwikkelaars van de Asphalt-serie de individuele talenten van elk personage op het circuit en behaal de overwinning!

DISNEY EN PIXAR NEMEN MEE IN VOLLE BATTLE RACING

Kapitein Jack Sparrow, Mulan, Mickey Mouse, Sulley, het Beest en andere personages kleden zich om en maken zich op voor race-actie. Upgrade de nummers van elke racer en haal het meeste uit hun specifieke talenten, die het resultaat van een enkele race kunnen beïnvloeden en je gameplay drastisch kunnen veranderen!

OPNIEUW GEDEFINIEERD ARCADE-RACEN

Iedereen kan Disney Speedstorm spelen, maar het aanleren van vaardigheden en strategieën, zoals het timen van je nitro-boosts, correct driften door bochten en reageren op verschillende baanomgevingen, is essentieel om elke race te overwinnen.

RACEN MET VRIENDEN IS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK GEWEEST.

Kies je racer en race alleen door banen boordevol actie, of neem het op tegen vrienden in lokale en verre multiplayer-modi. Je kunt het zelfs opnemen tegen gamers van over de hele wereld om een ​​online legende te worden.

RACETRACKS GEÏNSPIREERD DOOR DISNEY & PIXAR

Start je motor in een omgeving gebaseerd op je favoriete Disney- en Pixar-films. Van de havens van de Pirates Island-baan van Pirates of the Caribbean tot de jungles van de Jungle Ruins-kaart van The Jungle Book, en zelfs racen op Mulan’s Great Wall of China of Monsters, Inc.’s Scare Floor, je kunt deze werelden verkennen vanuit een nieuwe, fascinerend uitzichtpunt exclusief geschikt voor racen!

PERSONALISEER NAAR JOUW STIJL

Kies het kostuum van je favoriete racer, een oogverblindende kart-livrei en pronk met aantrekkelijke wielen en vleugels – dit alles en meer is beschikbaar dankzij de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van de game!

NIEUWE INHOUD ONDERWEG

De actie stopt nooit omdat er altijd nieuw seizoensmateriaal in de maak is. Er zullen regelmatig nieuwe Disney- en Pixar-racers worden geïntroduceerd, die specifieke talenten met zich meebrengen om te leren (of te overwinnen), en er zullen regelmatig nieuwe cursussen worden gebouwd, waarbij nieuwe strategieën in de mix worden ingebracht. Ondersteunende personages, landschappen, aanpassingsmogelijkheden en verzamelobjecten worden ook regelmatig toegevoegd, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Ad