Disney Speedstorm’s Regulated Multiplayer Mode – Ervaar eerlijk en op vaardigheden gebaseerd racen

Disney Speedstorm’s Regulated Multiplayer Mode – Ervaar eerlijk en op vaardigheden gebaseerd racen

De nieuwe gereguleerde multiplayer-modus van Disney Speedstorm is ingesteld om spelers een eerlijke en op vaardigheden gebaseerde uitdaging te bieden.

Met alle racers ingesteld op hetzelfde upgrade- en sterniveau, kunnen spelers zich concentreren op hun racevaardigheden in plaats van op hoeveel ze hun racers hebben geüpgraded. De modus vervangt rangen en competities door multiplayerpunten en mijlpalen, die kunnen worden verdiend door races te voltooien en doelen te bereiken. Er zijn ook gastracers beschikbaar waarmee spelers personages kunnen uitproberen die ze misschien nog niet hebben ontgrendeld.

De modus biedt aanpassingsmogelijkheden voor racers en karts met behoud van een gelijk speelveld. Met matchmaking op basis van Multiplayer Points kunnen spelers het opnemen tegen anderen

Over Disney Speedstorm

Disney Speedstorm is een aankomend racespel dat op 18 april 2023 wordt uitgebracht voor de Switch-console. De game bevat verschillende multiplayer-modi, waaronder de onlangs aangekondigde Regulated Multiplayer-modus. Deze nieuwe modus zorgt voor een gelijk speelveld voor spelers door alle racers op hetzelfde upgrade- en sterniveau te zetten. In deze blog onderzoeken we de details van deze nieuwe modus en hoe deze verschilt van andere modi in Disney Speedstorm.

De gereguleerde multiplayer-modus begrijpen

De gereguleerde multiplayer-modus is ontworpen om spelers een eerlijke en op vaardigheden gebaseerde uitdaging te bieden. Door alle racers op hetzelfde upgrade- en sterniveau te zetten, kunnen spelers op een gelijk speelveld strijden. Bovendien vervangt de modus rangen en competities door multiplayerpunten en mijlpalen. Multiplayer-punten worden verdiend door races te voltooien en je positie in de race bepaalt hoeveel punten je verdient. Mijlpalen worden bereikt door specifieke puntentotalen te bereiken en bieden beloningen zoals Multiplayer-munten en cosmetica.

Gastracers zijn ook beschikbaar in de gereguleerde multiplayer-modus, waardoor spelers personages kunnen uitproberen die ze misschien nog niet hebben ontgrendeld. Aanpassingsopties voor racers en karts zijn nog steeds beschikbaar, zodat spelers hun racers kunnen personaliseren terwijl ze strijden.

Hoe de gereguleerde multiplayer-modus te spelen

Om de gereguleerde multiplayer-modus te spelen, moeten spelers multiplayer-punten verdienen door races te voltooien. Het systeem koppelt spelers met vergelijkbare Multiplayer Points-totalen om eerlijke concurrentie te garanderen. Als je mijlpalen bereikt, krijg je beloningen zoals multiplayer-munten en cosmetica.

Gereglementeerde multiplayer-modus vs. klassementsmultiplayer

Ranked Multiplayer is een andere multiplayer-modus die beschikbaar is in Disney Speedstorm. Het verschilt echter op verschillende manieren van gereguleerde multiplayer. In klassementsmultiplayer zijn racers niet ingesteld op hetzelfde upgrade- en sterniveau, dus spelers met racers van een hoger niveau kunnen een voordeel hebben. Bovendien is klassementsmultiplayer gebonden aan een seizoen, dus multiplayerpunten worden aan het einde van elk seizoen gereset. Gereguleerde multiplayer-evenementen zijn daarentegen niet gebonden aan een seizoen, dus multiplayer-punten worden pas gereset aan het einde van een evenement.

Disney Speedstorm-releasedatum voor Switch

Disney Speedstorm wordt op 18 april 2023 uitgebracht voor de Switch-console. Met zijn verschillende multiplayer-modi, waaronder de nieuwe gereguleerde multiplayer-modus, biedt de game spelers zeker een leuke en opwindende race-ervaring.

>

Conclusie

De gereguleerde multiplayer-modus in Disney Speedstorm biedt spelers een eerlijke en op vaardigheden gebaseerde uitdaging. Met een gelijk speelveld, multiplayerpunten, mijlpalen en beloningen kunnen spelers strijden en beloningen verdienen op basis van hun racevaardigheden. Vergeleken met andere multiplayer-modi, zoals klassementsmultiplayer, biedt gereguleerde multiplayer voordelen zoals eerlijke competitie en niet-seizoensgebonden evenementen.

Veelgestelde vragen
  • Wat is de gereguleerde multiplayer-modus in Disney Speedstorm?
    • Regulated Multiplayer-modus is een nieuwe multiplayer-modus in Disney Speedstorm die spelers een gelijk speelveld biedt door alle racers op hetzelfde upgrade- en sterniveau te zetten.
  • Hoe verdien ik multiplayer-punten in de gereguleerde multiplayer-modus?
    • Multiplayer-punten worden verdiend door races te voltooien en je positie in de race bepaalt hoeveel punten je verdient.
  • Wat zijn mijlpalen in de gereguleerde multiplayer-modus?
    • Mijlpalen worden bereikt door specifieke Multiplayer Points-totalen te bereiken en bieden beloningen zoals Multiplayer-munten en cosmetica.
  • Hoe verschilt de gereguleerde multiplayer-modus van de klassementsmultiplayer-modus?
    • De gereguleerde multiplayer-modus zet alle racers op hetzelfde upgrade- en sterniveau voor een gelijk speelveld, terwijl de klassementsmultiplayer-modus dat niet doet. Bovendien zijn gereguleerde multiplayer-evenementen niet gebonden aan een seizoen, dus worden multiplayer-punten pas gereset aan het einde van een evenement.
  • Wat zijn gastracers in de gereguleerde multiplayer-modus?
    • Gastracers zijn personages die beschikbaar zijn in de gereguleerde multiplayer-modus en die spelers kunnen uitproberen, zelfs als ze ze nog niet hebben ontgrendeld.