DK DLC Mario + Rabbids trailer

DK DLC Mario + Rabbids trailer

Donkey Kong is van de partij, maar hij komt niet alleen!

Het heeft even moeten duren, maar er is recent een trailer verschenen voor de komende uitbreiding van Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Deze uitbreiding bestaat uit een extra verhaal welke gebaseerd is op de avonturen van Donkey Kong.

video
play-rounded-fill

DK DLC

Het verhaal neemt je mee naar een eiland gebaseerd op de wereld van de geliefde aap en zal worden vergezeld door Rabbid Peach. Maar dat is niet de enige Rabbid die de strijd aan zal gaan, want Rabbid Cranky of Cranky Rabbid (?) zal het team versterken en fungeert als de grote verrassing in de trailer.

Het verhaal van Donkey Kong Adventure speelt zich na de eerste wereld af en zal ongeveer tien uur aan content kennen. Wat stiekem meer is dan de meeste van ons verwacht zullen hebben.

Het eiland zal een variërend landschap kennen. Denk aan landschappen gebaseerd op strand en jungle, waarbij ook referenties naar Donkey Kong-games zal worden gemaakt. De nieuwe personages onderscheiden zich van nieuwe wapens, waaronder een Boomerang in vorm van een banaan. Tijdens het spelen van Donkey Kong Adventure ben je gebonden aan de eerder benoemde personages voor zover de trailer ons dat laat zien

Het is onduidelijk in hoeverre het mogelijk is om het vervolg van het verhaal en de multiplayer te spelen met de gloednieuwe personages.

Een exacte releasedatum is nog onbekend. Wij kijken er al ontzettend naar uit om aan de slag te gaan met de Donkey Kong Adventure DLC!

Ad