DOOM Eternal – Limited Run Games fysieke release

DOOM Eternal – Limited Run Games fysieke release

Veel Nintendo Switch-gebruikers hopen sinds de eerdere annulering op een officiële fysieke Nintendo Switch-versie van first-person shooter DOOM Eternal. Welnu, hun hoop zal zeer binnenkort worden vervuld!

Tijdens hun 2022-presentatie bevestigde Limited Run Games dat het een beperkte fysieke versie van de game zou produceren, met pre-orders die binnenkort op hun website beginnen.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over DOOM Eternal

DOOM Eternal, de bekroonde game die GameRevolution ‘een van de beste first-person shooters ooit’ noemt, komt naar de Nintendo Switch. DOOM Eternal, ontwikkeld door id Software en Panic Button, is het directe vervolg op DOOM, winnaar van The Game Awards’ Best Action Game van 2016.

De krachten van de hel hebben de aarde veroverd. Word de Slayer in een episch avontuur voor één speler om demonen in verschillende dimensies te verslaan en de ondergang van de mensheid af te wenden. Het enige waar ze bang voor zijn, ben jij.

Kenmerken:

MAXIMUM SLAYER DREIGINGSNIVEAU

DOOM Eternal, de volgende stap in first-person gevechten, mogelijk gemaakt door idTech 7, biedt de ultieme mix van snelheid en kracht. Jij bent de beste demonenmoordenaar die er bestaat, gewapend met een op de schouder gemonteerde vlammenwerper, een aan de pols gemonteerd zwaard, bijgewerkte vuurwapens, nieuwe krachten en meer.

VECHT MET VOORUIT DRUKKEN

Pak wat je nodig hebt van je tegenstanders. Glory Dood demonen om weer gezond te worden, verbrand ze om harnassen te krijgen en zaag ze met een kettingzaag om munitie te krijgen.

KLAAR VOOR BEWEGINGSMIDDELEN

Een besturingsoptie waarmee u kunt richten met behulp van gyrobesturing, kan u helpen uw doel te verbeteren. De optie kan worden gebruikt met de stuurknuppel om de ideale balans tussen onderdompeling en precisie te bereiken.

SELECTEER SLAGMODE

Een volledig bewapende DOOM Slayer vecht tegen twee door de speler bestuurde demonen in een best-of-five ronde wedstrijd van furieuze first-person gevechten in een nieuwe 2 tegen 1 multiplayer-ervaring.

Ad