DOOM Eternal


DOOM Eternal

RAZE HEL

De legers van de hel zijn de aarde binnengevallen. Word de Slayer in een epische singleplayer-campagne om demonen in alle dimensies te verslaan en de uiteindelijke vernietiging van de mensheid te stoppen in DOOM Eternal voor Nintendo Switch.

Het enige waar ze bang voor zijn … ben jij.

SLAYER BEDREIGINGSNIVEAU OP MAXIMAAL

Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht in DOOM Eternal – de volgende sprong in first-person-gevechten, mogelijk gemaakt door idTech 7. Gewapend met een op de schouder gemonteerde vlammenwerper, een mes op de pols, verbeterde wapens, nieuwe vaardigheden en meer, jij zijn de grootste demonenmoordenaar die er bestaat.

PUSH-FORWARD GEVECHT

Neem wat je nodig hebt van je vijanden. Glorie Dood demonen om weer gezond te worden, verbrand ze om pantser te ontvangen en hak ze neer met de kettingzaag om munitie in te slaan.

KLAAR OM BEWEGING TE RICHTEN

Verbeter uw doel met een besturingsoptie waarmee u kunt mikken met behulp van gyroscontroles. De optie kan worden gebruikt in combinatie met de stuurknuppel voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

VOER BATTLEMODE IN

In een nieuwe 2-tegen-1 multiplayer-ervaring neemt een volledig bewapende DOOM Slayer het op tegen twee door spelers bestuurde demonen, die het uitvecht in een best-of-five round match van intense first-person-gevechten.

Release info - DOOM Eternal


Release datum
2020-12-08 00:00:00

Uitgever
Bethesda

Ontwikkelaar
id Software

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
3

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACYATG5R

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
shooter, first_person_shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - DOOM Eternal

RUB 3999.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.