DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two 26 Augustus

DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two 26 Augustus

Nintendo heeft de releasedatum aangekondigd voor het tweede downloadbare contentpakket voor het uitstekende DOOM Eternal en het zal hier tegen het einde van de maand zijn.

DOOM Eternal: The Ancient Gods komen aanstaande donderdag aan en belooft een traktatie te worden. Het nieuws werd aangekondigd tijdens QuakeCon 2021. Dit is wat je kunt verwachten van de verbluffende afsluiting van de DLC en een trailer.

Over DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two

The Ancient Gods – Part Two is het epische slot van de DOOM Slayer’s Saga en de tweede campagne-uitbreiding van het veelgeprezen DOOM Eternal. Je verloochende de goden en maakte een oud kwaad wakker. Verzamel nu de verspreide Sentinel-legers, beleger het laatste bastion van de hel, breek door de vestingmuren en neem het op tegen de Dark Lord zelf. De ziel van het universum hangt in de weegschaal. Je oorlog tegen de hel eindigt hier.

ERVAREN HET EINDE VAN DE SLAYER’S SAGA

Ervaar het epische slot van de DOOM Slayer’s saga. Vanaf het moment dat je werd geactiveerd door Samuel Hayden in de UAC-faciliteit op Mars tot de vernietiging van de Icon of Sin, hebben al je gevechten hiertoe geleid. Bereid je voor om Immora, het laatste bastion van het duistere rijk, te belegeren, daag de Heer van het Duister uit in een gevecht en verzegel de demonen in de hel voorgoed.

VECHT OVER EPISCHE SLAGVELDEN

Van de ruïnes van oude Sentinel-nederzettingen en de kosmische wonderen van de World Spear, tot een verwoeste en overwoekerde stad op aarde die een mysterieuze poort verbergt, neem het op tegen de legers van de hel op nooit eerder vertoonde locaties terwijl je je een weg vecht naar Immora, het laatste bastion van de Heer van het Duister, beschermd door torenhoge muren en aangedreven door geavanceerde technologie.

GEZICHT UITDAGENDE VARIANTEN VAN DE VIJAND

Geconfronteerd met nieuwe, dodelijke varianten van demonen. De gepantserde baron draagt ​​een speciaal harnas en gebruikt een geladen vuistaanval. The Stone Imp heeft een bijna ondoordringbare huid en geeft de voorkeur aan close combat. De Screecher is een zombie die nabije demonen kracht geeft wanneer ze worden gedood. De Cursed Prowler is een mutatie met giftige, vervloekte klauwen. Benut hun zwakheden om ze te vernietigen.

WIELD DE SCHILDERHAMER

Breng meer vernietiging aan met de Sentinel Hammer, een oud wapen dat in staat is om alle demonen te stoppen die binnen zijn schokgolf worden gevangen. Gebruik het om demonen te verdoven of combineer het met de Ice Bomb of Flame Belch om de broodnodige gezondheid of bepantsering te verkrijgen.

Ad