Dotemu – Wacht nog steeds op goedkeuring van Streets of Rage 4 DLC

Dotemu – Wacht nog steeds op goedkeuring van Streets of Rage 4 DLC

Het veelgeprezen Streets of Rage 4 heeft nieuwe downloadbare content ontvangen, maar is helaas nog niet beschikbaar op het moment van schrijven voor Nintendo Switch.

Iets waardoor veel eigenaren van het spel zich afvragen waar het precies is.

Het is een nachtmerrie

Het ontwikkelteam bij Dotemu is naar Twitter gegaan om het probleem op te lossen en ze hebben gezegd dat de Mr. X Nightmare DLC klaar is voor gebruik op Nintendo Switch, maar ze wachten gewoon op goedkeuring voordat ze worden uitgebracht het.

Over Streets of Rage 4

Ben je klaar om iets te riskeren?

Onder de beste beat’em up-series ooit gemaakt, jammin’ jaren 90-beats en over-the-top street beats, komt de iconische serie Streets of Rage terug met een meesterlijk eerbetoon aan en revitalisering van de klassieke actie die fans aanbidden.

De all-time klassieker Streets of Rage, in Japan bekend als Bare Knuckle (ベア・ナックル Bea Nakkuru), is een beat ’em up-serie die bekend staat om deze tijdloze gameplay en door elektronische dans beïnvloede muziek. Streets of Rage 4 bouwt voort op de gameplay van de klassieke trilogie met nieuwe mechanica, prachtige, met de hand getekende beelden en een soundtrack van God-niveau.

Kenmerken:

  • Samen met iconische en gloednieuwe personages – Streets of Rage 4 heeft zijn iconische personages terug: Axel, Blaze en Adam werken samen met nieuwe wapenbroeder Floyd Iraia en Cherry Hunter. Met een paar gloednieuwe moves en kickass-tracks om naar te luisteren, staan ​​onze helden klaar om een ​​beginnende groep onverstandige criminelen op volle kracht te verslaan.
  • Nostalgie slaat weer toe – Een van je dromen komt uit. Naast de 5 nieuwe personages, ontgrendel en speel je je favoriete gepixelde personages uit de vorige Streets of Rage-games zoals Axel, Adam, Blaze, Skate, Max en nog veel meer met hun eigen retro SFX, in prachtige HD-handgetekende stedelijke omgevingen . En voor de volledige nostalgische ervaring kun je ook spelen met de muziek van de vorige Streets of Rage-games!
  • Uitstekende handgetekende beelden – Streets of Rage 4 wordt de eerste inzending in de kernserie in 25 jaar, als Axel, Adam of Blaze’s glorieuze terugkeer naar het serveren van side-scrolling beatdowns. Met weelderige handgetekende animaties, nieuwe gevechtsvaardigheden en nieuwe nummers van een geweldig team van componisten, wordt Streets of Rage 4 een meesterlijk eerbetoon aan en revitalisering van de klassieke actie die fans aanbidden.
  • Epic line-up van legendarische gamecomponisten – De Streets of Rage-serie staat bekend om zijn door elektronische dans beïnvloede muziek over de hele wereld. Onder leiding van Olivier Derivière zal de soundtrack van Streets of Rage 4 worden gecomponeerd door niet alleen een all-star ensemble van Japanse gedenkwaardige muzikale architecten in de geschiedenis van videogames, maar ook door 4 westerse rijzende sterren