Streets of Rage 4


Streets of Rage 4

Ben jij bereid alles op het spel te zetten op de Streets of Rage?

Na 25 jaar is de legendarische serie Streets of Rage terug met een gloednieuw hoofdstuk.

Streets of Rage, in Japan bekend onder de naam Bare Knuckle, is een trilogie van beat ’em up-games die in de jaren 90 door SEGA zijn ontwikkeld en uitgebracht.

De serie, die bekendstaat om zijn non-stop actie en electronic dance-achtige muziek – gemaakt door Yuzo Koshiro en Motohiro Kawashima – heeft in de loop der jaren de status van cultklassieker verworven. De serie wordt beschouwd als een van de beste beat ’em up-series ooit. Na vele jaren pakken Axel en Blaze de handschoen weer op.

Streets of Rage 4 bevat handgetekende visuals die zijn gemaakt door het team achter de prachtige remake van Wonder Boy: The Dragon’s Trap. De game is gebouwd op de klassieke gameplay van de eerdere games, maar bevat ook nieuwe mechanieken, een nieuw verhaal en talloze gevaarlijke levels. Streets of Rage 4 maakt gebruik van klassieke gameplayelementen maar is dankzij de expertise van Guard Crush Games en Dotemu een ervaring op zich.

Speel Streets of Rage 4 in je eentje of met een vriend, sla de meest wrede slechteriken in elkaar en geniet van een vette soundtrack terwijl je je vuisten laat spreken.

Release info - Streets of Rage 4


Release datum
2020-04-30 00:00:00

Uitgever
DotEmu

Ontwikkelaar
Dotemu, Lizardcube, Guard Crush Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAWGWA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian

Genres
action, fighting, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Streets of Rage 4

¥25.99
RUB 1875.0
N/A
N/A
N/A
N/A
HK$188.00
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.