Dragon Ball FighterZ DLC Super Baby 2 gameplay

Dragon Ball FighterZ DLC Super Baby 2 gameplay

Bandai Namco UK heeft aangekondigd dat Dragon Ball FighterZ de komst van Super Baby 2 zal zien. Het personage kan twee dagen eerder worden ontgrendeld voor degenen onder jullie die de FighterZ Pass 3 hebben gekocht.

Om de aankondiging te vieren heeft Bandai Namco UK een vier minuten durende epische trailer van Super Baby 2 in actie gelanceerd in de snelle en hectische Dragon Ball FighterZ. Dragon Ball FighterZ is nu beschikbaar op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Super Baby 2

Baby is de laatste overlevende van de Tuffle-race die is herbouwd door zijn creatie, Dr. Myuu als een Machine Mutant om de Saiyans uit te roeien en zijn soort te herstellen door iedereen op aarde te controleren. Hij is de belangrijkste antagonist van de Baby Saga in Dragon Ball GT.

Vanwege het DNA van de Tuffle King in Baby is hij ook enorm trots, en hij geeft er de voorkeur aan om één op één te vechten. Als een van de twee overlevenden van het Tuffle-ras (de andere is Dr. Lychee), die bijna werden uitgeroeid door de Saiyans, koestert hij een diepe haat tegen de Saiyans.

Super Baby 2 is het 19e DLC-personage dat wordt uitgebracht voor Dragon Ball Xenoverse 2. Dit is de derde vorm van Baby nadat hij Vegeta had overgenomen in de Dragon Ball GT-serie.