Dragon Ball: The Breakers producer’s favoriete Dragon Ball-personage

Dragon Ball: The Breakers producer’s favoriete Dragon Ball-personage

Dragon Ball: The Breakers is een asymmetrische actiegame voor meerdere spelers die later dit jaar op de Nintendo Switch en andere platforms zal verschijnen. De producent van de game, Ryosuke Hara, werd geïnterviewd door de officiële Dragon Ball-website, en hoewel veel van de vragen gericht waren op de aanstaande game, moesten ze hem vragen wie zijn favoriete Dragon Ball-personage is.

Wie is je favoriete Dragon Ball-personage?

“Ik hou van Gohan, vooral Cell Arc Gohan.” Ik hou van de scène waarin hij zijn woede loslaat en zijn kracht ontwaakt nadat Cell Android 16 voor zijn neus verplettert. Op dat moment dat hij al zijn woede de vrije loop laat, krijg ik rillingen. En dan executeert hij de vader-zoon Kamehameha met Goku, wat de hele tijd pure ontzag is.

Niemand kan betwisten dat de superkrachtige aanvallen van Dragon Ball je hart sneller doen kloppen, en ik geloof dat DRAGON BALL: THE BREAKERS echt laat zien hoe sterk de personages zijn, aangezien je het uit de eerste hand kunt voelen als een personage met zeer beperkte mogelijkheden. Dat niveau van onderdompeling is uniek voor Breakers onder de verschillende Dragon Ball-spellen die we tot nu toe hebben gezien, dus ik hoop dat iedereen de kans krijgt om het te ervaren.”

Over Dragon Ball: The Breakers

Zeven gewone burgers zitten vast in een tijdelijke naad nadat ze zijn overrompeld door een onverwacht tijdelijk fenomeen; ze delen hun opsluiting met een Raider, een angstaanjagende tegenstander uit een andere tijdlijn met enorme kracht.

Hun laatste optie voor het leven is om de Super Time Machine te gebruiken om los te komen van de Tijdelijke Naad, maar de Raider zit hen op de hielen en wordt met de minuut sterker.

In een race tegen de klok botst de slimheid van de Survivors met de kracht van de Raider.

Wees vrij of word verbrijzeld…

FUNCTIES:

• Personaliseer je spel!

Kies je groeipad en verkrijg extraatjes, skins en andere items om je eigen onderscheidende uiterlijk te verfijnen en plan om te ontsnappen als Survivor of op jacht te gaan als Raider.

• Geniet van de eerste van drie iconische Raiders uit de Dragon Ball-franchise: Cell, Buu of Frieza!

Als Raider beschik je over ongeëvenaarde vaardigheden om overlevenden op te sporen en uit te schakelen. Beheers alle vaardigheden van de Raider om je prooi te achtervolgen en te vangen, en ontwikkel je om nog krachtiger te worden!

• Gevangen in een tijdelijke kloof!

Ontsnap als Survivor van een grote kaart met verschillende regio’s, maar wees voorzichtig! De Raider is altijd alert en kan locaties slopen, waardoor elke mogelijkheid tot ontsnapping wordt uitgesloten.

• Ontsnap als een groep… of alleen!

Werk samen met anderen zolang er nog tijd is, maar acties van de Raider of andere Overlevenden kunnen je dwingen het alleen te doen. Welke rol ga je spelen?

• Profiteer van unieke power-ups en items!

Voertuigen, wapens, grijphaken, enzovoort. Haal het meeste uit elk tegen de Raider en probeer in leven te blijven!

Ad