Dragon Ball Xenoverse 2 – Goku Ultra Instinct Sign in Awakened Warrior Pack

Dragon Ball Xenoverse 2 – Goku Ultra Instinct Sign in Awakened Warrior Pack

De afgelopen zes jaar is Dragon Ball Xenoverse 2 toegankelijk geweest, waarvan vijf met de Nintendo Switch-editie. En, geloof het of niet, de game ontvangt nog steeds wat inhoud, inclusief DLC. En recentelijk werd er nog een DLC-personage onthuld.

Goku (Ultra Instinct Sign) zal worden opgenomen in de “Awakened Warrior Pack” DLC, die deze zomer zal verschijnen, volgens uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Dimps. Op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Stadia is Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar.

video

Over Ultra Instinct Sign

Ultra Instinct Sign, ook bekend als het geheim van het egocentrische ‘Sign’, maar meestal gewoon bekend als Ultra Instinct, is een krachtige maar onvolledige transformatie die door Goku wordt gebruikt. Bij langer gebruik wordt het transformatieproces voltooid en krijgt het een nog krachtigere vorm.

Over DRAGON BALL XENOVERSE 2

DRAGON BALL XENOVERSE 2 breidt de zeer succesvolle DRAGON BALL XENOVERSE uit met verbeterde beelden die spelers onderdompelen in het grootste en meest uitgebreide Dragon Ball-universum ooit gemaakt.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 voor Nintendo Switch bevat Nintendo Switch-specifieke functies en een nieuwe manier om zowel lokaal als online met vrienden te spelen.

  • Beleef het verhaal van Dragon Ball opnieuw door door de tijd te reizen en historische gebeurtenissen in de Dragon Ball-wereld te bewaren.
  • Een gedetailleerder systeem voor het maken van avatars en vechtsysteem dan in Xenoverse 1.
  • Nintendo Switch-specifieke bedieningselementen en functies, zoals bewegingsbesturing voor een verscheidenheid aan aanvallen!
  • Speel de game lokaal met een buddy door aparte Joy-Con-controllers te gebruiken.
  • Er kunnen maximaal 6 Nintendo Switch-systemen worden gebruikt voor lokaal spelen.
Ad