Dragon Ball Xenoverse 2 – Volgende DLC personage; Jiren (Full Power)

Dragon Ball Xenoverse 2 – Volgende DLC personage; Jiren (Full Power)

Dragon Ball Xenoverse 2 als game is nu 5 jaar uit, waarvan 4 met een Nintendo Switch-versie. Maar toch krijgt de game meer inhoud, in de vorm van DLC.

Zoals onlangs is er weer een nieuw DLC-personage aangekondigd.

Jiren (Full Power) is het volgende personage in “Legendary Pack 2”. Er komen ook 2 nieuwe outfits aan, Teen Bulma en Trunk’s Final Outfit. Het personage en de outfits worden dit najaar uitgebracht.

Over Jiren

In deze toestand krijgt Jiren een aanzienlijke toename van spiermassa en definitie, waardoor aderen rond zijn lichaam uitpuilen, en een aura met een sprankelende karmozijnrode kleur en een patroon dat bestaat uit kabbelende, vuurachtige energie vergelijkbaar met Goku’s Perfected Ultra instinct maar zonder de sprankelende sporen van deeltjes.

In de anime bereikte Jiren deze staat toen de angst om te verliezen hem alle trauma’s uit zijn verleden deed herbeleven, waardoor hij zijn eerdere beperkingen kon doorbreken om te vechten tegen Perfected Ultra Instinct Goku.

Over Dragon Ball Xenoverse 2

DRAGON BALL XENOVERSE 2 bouwt voort op de zeer populaire DRAGON BALL XENOVERSE met verbeterde graphics die spelers verder onderdompelen in de grootste en meest gedetailleerde Dragon Ball-wereld die ooit is ontwikkeld.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 voor Nintendo Switch™ bevat specifieke Nintendo Switch™-functies en een andere manier om lokaal en online met je vrienden te spelen.

  • Herbeleef het verhaal van Dragon Ball door tijdreizen en historische momenten in het Dragon Ball-universum te beschermen
  • Meer diepgaand systeem voor het maken van avatars en gevechten vergeleken met Xenoverse 1
  • Nintendo Switch™-specifieke bedieningselementen en functionaliteiten, inclusief bewegingsbesturing voor veel verschillende aanvallen!
  • Gebruik individuele Joy-Con™-controllers om de game lokaal met een vriend te spelen
  • Lokaal spelen met maximaal 6 Nintendo Switch™-consoles

Dragon Ball Xenoverse 2 is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Stadia.